Przepraszam za piractwo obiecuję że jak będę miał kasę od razu kupię windowsa zrobiliście co kazaliście ale prawie pomogło. Jak patrze na gościa w csa to mi nie laguje ale jak już wejdę do gry to mi laguję jak nie wiem .
Proszę pomocy odwdzięcze się
-- 04 sie 2010, 16:44 --
Czy wykonać znowu log z otl?
Przepraszam za piractwo
- rokko
- Kontaktowanie:
Przepraszam za piractwo
Regulamin forum...
Piratom nie pomagamy. Nie Masz kasy na legalną wersję Windows... to pobierz, zainstaluj i użytkuj Linuksa. Na nim też można odpalać aplikacje i gry z Windows.
Temat leci do śmietnika.
3. Wszelkie przejawy łamania praw autorskich i majątkowych są surowo zabronione. W szczególności dotyczy to piractwa komputerowego.
Piratom nie pomagamy. Nie Masz kasy na legalną wersję Windows... to pobierz, zainstaluj i użytkuj Linuksa. Na nim też można odpalać aplikacje i gry z Windows.
Temat leci do śmietnika.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
- Reklama