SPAM

Wszystko co nie było zgodne z regulaminem forum
biznesmultimedia

Użytkownik

SPAM

Post10 sty 2014, 15:55

Szukam konkretnych ludzi i agencje interaktywne do pracy na zleceniach. Wymiana zleceń. Współpraca długoterminowa do 5 lat i dłużej. Prowadzę projekty... Możliwość wspólnych kampanii, czy projektów.

Tylko osoby gdzie telefon i Skype to normalność, odpowiada się szybko i nie zadaje głupich pytań, w szczególności nie tworzy się biurokracji i dziwnych zasad współpracy. Tylko konkretni nastawieni na pieniądze i efekty ludzie. Z doświadczeniem we wdrożeniach, cięciach html/css, pisaniu aplikacji php/java/inne języki. Każda oferta jest brana pod uwagę. Zapraszam na rozmowę do wymiany doświadczeń i propozycji.

Skype xxxxxxx
Email xxxxxxx

Zajmuję się od 3 lat tworzeniem stron, kampanii internetowych, aplikacji, grafiki itd. Planuję skupić się na większych kampaniach i aplikacjach, dlatego chcę część zleceń oddawać agencji, czy osobie z prowizją dla mnie. Równocześnie przyjmę większe zlecenia na tworzenie sklepów internetowych, czy kampanii reklamowych w internecie oraz portali firmowych, czy aplikacji android/xxxxxxx/przeglądarki/komputery. Mam doświadczenie w tworzeniu gier komputerowych.

Zapraszam!

:arrow: Śmietnik,
XMan.

• Reklama

Wróć do „Śmietnik”