witam . wczoraj kupilem mysz steelseries kinzu + podkladka steelseries. Odłaczam stara myszke z usb . podlaczam kinzu na usb. wchodze w CS'a i widze dziwne przyspieszenie .. mysle sobie moze to od myszki moze ma akceleracje wsteczną ale podlaczam starą i jest to samo .. kiedys mialem tak ale nie w takim stopniu .. zmniejszylem czulosc w grze i sie przyzwyczailem albo samo minelo. Miałem tak juz 2 razy , ale teraz jest cos okropnego , nie dam rady sie przyzwyczaic .. gdy poloze myszke na krawedzi podkladki i powolutku maksymalnie powoli pojade do konca prawej strony podkladki w grze zrobi mniej wiecej 60 stopni ? gdy zrobie normalny ruch zrobi 180 stopni a jak zrobie gwaltowny to zrobi z 300 - 400 stopni

zalezy od tego z jaka predkoscia bd jechal po podkladce ona zawsze zrobi inną odległośc. jak celuje w głowe to normalnie ledwo co sie przemieszcza bo powolny ruch .. a jak sie odwroce do tylu bo ktos mnie w plecy bije to zrobi za daleko . Mousefixa nie uzywam bo kiedys jak mialem ten problem to mi nie pomagal . formaty nie pomagaja , komendy na akceleracje zawsze mialem w steamie wiec to nie to. Dodam ze zawsze gdy wystepowalo to dziwne zachowanie to obraz z monitora wydaje sie taki trzezwy , jabby bylo mniej pikseli niz zawsze przypominajacy obraz LCD :O a mam sync master 757 dfx samsunga , kiedys mialem LG i ani razu tak nie było ;/ pomocy bo cs to jedyna gra w która gram

(( na wysokim poziomie

szkoda talentu ;dd . Mysz zachowuje się tak samo na pulpicie .. no ale co tam na pulipicie moze byc ale nie w CS !!