Szukam miejsca na swoją stronę internetową

Wszystko co nie było zgodne z regulaminem forum
GrandBB

Użytkownik

Szukam miejsca na swoją stronę internetową

Post26 sty 2011, 19:56

Witam.

Jeżeli masz problemy z tworzeniem stron Internetowych lub chciałbyś mieć swoją stronę WWW, zapraszam do zapoznania się z ofertą *******************/ mają silne, stabilne serwery WWW, pomogą w pierwszych krokach przy tworzeniu witryny a także mogą zainstalowac dodatkowe oprogramowanie.

Jeśli chcesz możesz zamówić u nich stronę internetową, sklep lub cokolwiek innego. Nie musisz martwić się o rozszerzenia modyfikacje czy inne bajery. Korzystają z takich systemów jak Joomla, Drupal, DOtNetNuke, czy PrestaShop. Możliwości jest wiele, zapłacisz marne grosze i będziesz miał full opcję.

GrandBB to nick właściciela Firmy, który używa go stale w internecie. Mam nadzieję, że nie ma wykupionych jakichś praw na niego i mi nic nie zrobią za to, ale szczerze polecam tę firmę. Mi się opłaciło może i wam się opłaci.

Jeżeli chcecie sprawdzić szczegóły wejdźcie na ich stronkę, ale uwaga nie tolerują spamerów, więc radzę uważać. W końcu to firma i ja nie radziłbym zadzierać i generować np: faktur za które się nie zapłaci. Ja tak zrobiłem i miałem przewalone. Ale jak się już zdecydujecie to możecie napisać do nich na maila i NA PEWNO odpowiedzą.
Ostatnio zmieniony 26 sty 2011, 19:56 przez cosik_ktosik, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam

• Reklama

Wróć do „Śmietnik”