Wszystkie lektury szkolne do słuchania na audio

Wszystko co nie było zgodne z regulaminem forum
audiolektury

Użytkownik

Post20 lis 2010, 20:34

Na wstępie apeluje o nie kasowanie tego bezmyślnie. To NIE JEST reklama.
To jest akcja mająca na celu dotarcie do jak największej liczby osób, którym można pomóc, ułatwić życie, i oszczędzić czas...

Dlaczego akurat tu na forum? Dlatego, że jest to chyba najprostszy sposób dotarcia do zupełnie przypadkowych ludzi, a tym samym i do tych, którym może to naprawde się przydać.

Chciałem zarekomendować stronę, będącą biblioteką WSZYSTKICH lektur szkolnych w formie audioksiążki. Od razu zaznaczam, że są one darmowe, a strona ma charakter edukacyjno-oświatowy.

Strona ta ma na celu udostępnienie, a także i propagowanie, audiobooków, czyli książek w formie czytanej.

Kod: Zaznacz cały

http://www.audiolektury.prv.pl

Jesteś osobą uczącą się - to jest coś dla Ciebie
Znasz kogoś, kto jest jeszcze na etapie edukacji?

Zapraszam serdecznie i polecam.
I apeluje o zapodanie tego dalej... mi osobiście audiobooki uratowały swego czasu tyłek. Ilu osobom mogą podobnie pomóc? Tego nie wie nikt...

Dodam tylko, że już wielu ludzi było zadowolonych ze strony i z udostępnionych na niej materiałów...

Awatar użytkownika
lewy

Ekspert

Post20 lis 2010, 20:59

A dla mnie jest to reklama, nawet nie poświęciłeś czasu aby odpowiedzieć na ewentualne pytania tylko zapewne już poleciałeś dalej spamować.

Druga sprawa, legalność nagrań, skąd je Masz? Wszyscy mówią, że to dla celów edukacyjnych, nawet tunery Polsatu łamią dla edukacji.

I trzecia rzecz, dział reklama na stronie głównej, zaoferuj coś sensownego (wymiana banerem) czy cóś i wtedy reklamuj.

Ostatnia rzecz, ten tekst wkleiłeś już na wielu forach, jak chcesz zaoferować coś ciekawego, to może się chociaż postaraj o nowy tekst? Może chociaż : Pozdrawiam hotfixowców?

• Reklama

Wróć do „Śmietnik”