Siemka mam pewien problem z laptopem.
Dane Kompa: Dell inspiron 5520
Intel core 2 i5-3210M CPU 2.50GHz
6GB RAM
Windows 7 home premium
Karta dzwiekowa: Conexant SmartaAudio HD
Sluchawki Logitech-jakies za 30zl
Laptop ma 4 miesiace wydaje mi sie ze na poczatku nie bylo problemow z dzwiekiem dopiero nastapily po jakis 2-3 tyg.
Ale najlepsze w tym ze nic nie zmienialem w ustawieniach.
Problem polega na tym ze gram w cs 1.6 podczas gry gdy inny gracz przebiega nade mna lub pod za sciana itp to dzwiek tak jakby mi sie wycisza jak bym znalazl sie w studni i po chwili wraca do normalnego stanu,trwa to roznie czasem sekunde a czasem troche dluzej do puki nie zmienie miejsca w grze lub inny gracz ktorego slysze.
Taki sam mam problem w diablo 3. Lecz do diablo 3 urzywam ts3 i kiedy mam wlaczone diablo i ts to dzwiek mi sie pierdzieli studnia>normalny i tak caly czas gdy wylacze ts to z dzwiekiem wszystko jest ok.
W bf3 mam takie same problemy jak w cs.
Podlanczalem inne sluchawki tez nic nie dalo.
Spedzilem dobre kilkanascie godzin bawiac sie w przelaczanie opcji dzwieku i instalowanie nowych sterownikow nawet zrobilem format nic nie dziala.
Ten Post jest moim ostatnim ratunkiem bo mam ochote wypierdzielic tego laptopa za okno...
Prosze o pomoc jesli ktos ma pomysl co moze byc nie tak :/
-- 18 gru 2012, 15:49 --
widze same debile na tym forum ze pomoc nie umiecie
Zanikający dźwięk - Dell Inspiron 5520
-
Ostatnio zmieniony 18 gru 2012, 15:44 przez XMan, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: korekta tytułu tematu.
Powód: korekta tytułu tematu.
- XMan
Regulamin forum oraz serwisu hotfix.pl
Użyj opcję EDYTUJ i popraw.
Żółta karteczka zgodnie z regulaminem.
Trochę cierpliwości, jak jesteś cholerykiem lub masz ADHD to pisz o swojej chorobie i się nie wstydź.
Jak jesteś uzależniony to również się nie wstydź.
Pozdrawiam,
inwalida na wózku
- XMan.
7. Na forum używamy polskiej pisowni, uwzględniając stosowanie polskich znaków diakrytycznych (ą, ę, ć, ż, ź, ł, ę, ś, ó). Zdania powinny być wolne od błędów ortograficznych, zawierać odpowiednią formę stylistyczną i składniową, nie zapominając o znakach przestankowych.
Użyj opcję EDYTUJ i popraw.
widze same debile na tym forum ze pomoc nie umiecie
Żółta karteczka zgodnie z regulaminem.
Trochę cierpliwości, jak jesteś cholerykiem lub masz ADHD to pisz o swojej chorobie i się nie wstydź.
Jak jesteś uzależniony to również się nie wstydź.
Pozdrawiam,
inwalida na wózku
- XMan.
- seba86mu
ryjcio pisze:widze same debile na tym forum ze pomoc nie umiecie
Czy Ty jakąś szkołę w ogóle skończyłeś czy jesteś dopiero w trakcie ?
Z Twojej pisowni (ortografia, składność zdań) wynika, że to chyba szkoła podstawowa w początkowym stadium.
Ty nam łaski nie robisz, że zakładasz temat na tym forum. Jeżeli oczekujesz na naszą łaskę, rób to w cierpliwości.
Równie dobrze możesz od razu udać się z laptopem do serwisu, gdzie z lekka ściągną z Ciebie 200 zł. za usługę.
Wracając do problemu....
Przeinstaluj sterowniki karty dźwiękowej, jeżeli problem pojawia się w kilku grach.
- XMan
Laptop ma 4 miesiace wydaje mi sie ze na poczatku nie bylo problemow z dzwiekiem dopiero nastapily po jakis 2-3 tyg.
Ale najlepsze w tym ze nic nie zmienialem w ustawieniach.
Przywracanie systemu z datą kiedy było ostatnio wszystko OK nie działa

-
hahah nagle zaczeli odpisywac haha jeb****** sie juz rozwiazany problem naszczescie nie tylko to forum jest w internecie.
// Widzę, że ktoś tutaj jest mądrzejszy.
// Najpierw naucz się słuchać innych a potem cierpliwości.
// Temat ląduje w koszu.
// djarta
//Właśnie widzę jak na innych forach też napisałeś i też ich od debili wyzywałeś, jak wszyscy od razu chętnie odpisywali chamowi.
//ck
// Widzę, że ktoś tutaj jest mądrzejszy.
// Najpierw naucz się słuchać innych a potem cierpliwości.
// Temat ląduje w koszu.
// djarta
//Właśnie widzę jak na innych forach też napisałeś i też ich od debili wyzywałeś, jak wszyscy od razu chętnie odpisywali chamowi.
//ck
-
- Reklama