athlon 4800+ na phenom x3 9450
-
Witam mam oto taki problem.Zamieniłe jak w tytule procesor po czym PC działa tylko w trybie awaryjny i cpu-z nie pokazuje napięcia na cpu.Jakie napięcie na phenoma?jak to zrobic?
-
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników, zakładka 'Electrical/Thermal parameters'
Nie wiem czy o to ci chodziło, "Jakie napięcie na phenoma?"
Jaki posiadasz system operacyjny ?
Jeżeli to Windows, to w trybie awaryjnym uruchom z cmd chdsk + przed ładowaniem systemu kliknij F8 i wybierz "Ostatnia działająca konfiguracja" + Start -> Panel Sterowania -> System -> zakładka Zaawansowane -> Uruchamianie i odzyskiwanie -> Ustawienia -> w sekcji Awaria systemu odznacz Automatycznie uruchom ponownie.
Nie wiem czy o to ci chodziło, "Jakie napięcie na phenoma?"
Jaki posiadasz system operacyjny ?
Jeżeli to Windows, to w trybie awaryjnym uruchom z cmd chdsk + przed ładowaniem systemu kliknij F8 i wybierz "Ostatnia działająca konfiguracja" + Start -> Panel Sterowania -> System -> zakładka Zaawansowane -> Uruchamianie i odzyskiwanie -> Ustawienia -> w sekcji Awaria systemu odznacz Automatycznie uruchom ponownie.
-
- Reklama