dobra powoli mozemy zacząć
mam teki wentylator
foxconn pva070e12n oraz taki radiator
foxconn (n) 1a018e000taki jest model na nim napisany
z racji tego ze ciezko znaleśc zdjecie radiatowara wysyłam je
jest to pierwsze zdjecie na tej stronie
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkownikówbo nie moge zskopiowac adresu grafiki
czy warto na tym krecic ?
ps na wentylatorze jest oryginalna naklejka AMD ;p
-- 02 wrz 2014, 18:29 --a i mam paste
cooler master high performance czy dobry to byl zakup ? była to najdroższa jaka mieli kosztowala jakeis 12 zł
-- 02 wrz 2014, 21:52 --po rozkręceniu kompa i zmienie zasilacza oraz dołożeni dysku porównałem sobie te dwa zestawy chłodzące ten co napisałem to jest mały jego wymiary to około 6.7x7.5x2.9
a tego co aktualnie mam marka:
master cooler 9025 A9025-22RB-4BP-F1 i jest os poro większy a radiator posiada miedzianą podstawę oraz rurki do górnej części wykonane z miedzi.
i jest spor większy od tamtego jego wymiary to 9x9x4 oczywiście na dole jest węższy
i teraz pytanie które chłodzenie zostawić ? przed mianą procka na athlona 2 x4
tutaj parę zdjęć ;P
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkownikówDostępne tylko dla zarejestrowanych użytkownikówDostępne tylko dla zarejestrowanych użytkownikówDostępne tylko dla zarejestrowanych użytkownikówDostępne tylko dla zarejestrowanych użytkownikówDostępne tylko dla zarejestrowanych użytkownikówDostępne tylko dla zarejestrowanych użytkownikówktóry lepszy ?
-- 05 wrz 2014, 21:27 --dobra założyłem tego master coolera zobaczymy jak bedzei z temp
powiedźcie jakie temp powinny być w spoczynku a jakie w stresie ?
i jaki program polecacie do obciazenie procka z rdzeniami