Od jakiegoś czasu wykręciłem z mojej grafiki wiatraczek, hałasował niesamowicie, po prostu nie dało się wytrzymać więc tak na krótką metę założyłem na grafikę wentylator 80mm AC ale nie sprawdza się.. łapie duże temperatury także muszę wymienić całe chłodzenie bo samego wiatraczka nie dostanę. I tu moje pytanie, wyhaczyłem coś takiego : Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Jest to w miarę dobry produkt ? AAB robi dobre chłodzenia ? Gdyż niestety nie mam zbyt dużo pieniędzy na to. Moja grafika to GF 8600 GTS 512mb 128bit.
Do tego rozumiem oczywiście musiałbym kupić pastę termoprzewodzącą.
I dodatkowo zapytam o jakiś wydajny, tani i świecący wentylatorek 92-120mm. Koniecznie świecący gdyż robię sobie "okienko" w obudowie i fajnie by wyglądał taki podświetlony, najlepiej niebieski.

Są do wyboru AAB cooling 120mm blue oraz Zephyr 120mm blue oraz Jest jeszcze Revoltec ale ma mieszane opinie oraz CoolerMaster Silent Neon LED 120 mm blue. Ogólnie chciałbym aby trochę dmuchał a nie tylko zdobił.. Wiecie o co mi chodzi.
Liczę na pomoc

P.S zależy mi na sklepie Komputrnik. Budżet do 40zł najlepiej za chłodzenie grafy a wentylator jakos do 30zł . Karta nie kręcona.