Witam, w odwołaniu do tematu http://forum.hotfix.pl/viewtopic.php?f=22&t=160 pisze ten temat, gdyż mam 2 zasilacze (Codegen 400W) oraz (Rubikon 300W) . Obydwa są zaznaczone jako złe we wcześniej podanym przeze mnie temacie, jednak nie posiadam w chwili obecnej innych, więc jak już mam między dwoma złymi wybierać to który mam wybrać, Rubikon czy Codegen?
Pozdrawiam.
Codegen czy Rubikon - zasilacz
- Mlody94
- Kontaktowanie:
Gdy nie wiesz - szukaj, gdy nie znajdziesz - pisz, jak już będziesz wiedział/a - przekaż wiedzę innym 

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

- seba86mu
Osobiście nie dotykałbym żadnego z nich. Swoją drogą te zasilacze pochodzą od tego samego producenta (Codegen).
Lepiej zaopatrz się w jakąś pewną alternatywę, np. Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Z tych dwóch raczej Codegen.
Lepiej zaopatrz się w jakąś pewną alternatywę, np. Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Z tych dwóch raczej Codegen.
- Everest
-
Oba ten sam szmelc, żadnego z nich nie założyłbym do kompa (chyba że do jakiegoś starego, który prawie nic nie jest wart).
Jeśli naprawdę chcesz ryzykować - lepszy będzie chyba ten Codegen (ze względu na większą moc).
Ale uwaga! Montaż tego zasilacza (jak również Rubikona) grozi zniszczeniem podzespołów komputera!
Jeśli naprawdę chcesz ryzykować - lepszy będzie chyba ten Codegen (ze względu na większą moc).
Ale uwaga! Montaż tego zasilacza (jak również Rubikona) grozi zniszczeniem podzespołów komputera!
format c: - najlepszy sposób na wszelkie problemy z Windowsem...
-
- Reklama