Witam. Otóż jak widać jestem trochę podejrzliwy aby dać ponad 250 zł za procesor 455 AMD (3core) 3,3ghz. Wiem komp byłby szybszy, ale tak se myślę, że skoro na full detalach BF3 chodzi bym rzekł prawie. Bo ścina i to tak troszkę więcej niż trochę ale nie aż tak. Że nie da się grać. Ale fakt uciążliwie jest. Sam loading mapy trwa około minuty prawie. A co najdziwniejsze next mapa idzie o 50-60% szybciej. Dla przypomnienia:
Grafika GTS250 1GB Gainward oraz AMD Athlon 64 X2 5000+. Bo tak na chłopski rozum można by dać te 240-250zł za Athlon II 455, ale co jeśli wina leży po stronie grafy a 250 zł to około 1/2 cena dobrej grafy? Więc może wystarczyło by podkręcić lekko grafikę, aby stwierdzić czy taki BF3 ( bo o GW2 jestem spokojny

jak se kupie a to jak widać prawie 200zł) na przykład po podkręceniu np no nie chcę mówić śmiesznie że o 120% xD ale tak myślę o 8-15% jak myślicie warto by spróbować sprawdzić?
Najdziwniejsze jest to, że podczas BF3 temp grafiki sięga ok 75 stopni zaś w WoT 80 stopni. A z tego co się orientuję moja karta ma do max 105 stopni. Więc może warto podkręcić i sprawdzić? Gra warta świeczki czy nie bardzo. Procesor temp max 53 w stress.