Czy kamerka HD będzie działała na laptopie Sony Vaio ?

Wszystkie sprawy związane z samym sprzętem komputerowym
magdalena90

Użytkownik

Czy kamerka HD będzie działała na laptopie Sony Vaio ?

Post02 paź 2013, 18:56

Witam serdecznie,

Zwracam się do Was z prośbą, zaczynam właśnie pracę jako tutor na platofromie e-learningowej (mozna niezle dorobic do pensji) i wymagana jest do tego kamerka ktora da jakosc HD, sugerowana jest logitech 9000 i 920c.

Tutaj zaczyna się mój problem, ponieważ żadnym komputerowym specem nie jestem, ale mam wrażenie, że mój sony vaio PCG-31311M (mysle, ze jest to calkowita nazwa modelu pozwalajaca na identyfikacje, kupilam go w 2011 i w sumie jego kondycja jest bdb, sluzyl tylko do sprawdzania poczty i drobnych wyliczen na excelu w pracy) nie bedzie w stanie "udźwignąć technicznie" takiej kamerki - mam na myśli że będzie lagować etc.

Dodatkowe info:
Win 7 home premium,
Processor AMD E350 1.60GHz
RAM 4,00GB, dostepne 3,5GB
32-bitowy sys operacyjny

Jesli mam rację, prosiłabym o sugestie jakie kamerki HD mogłabym wybrać (dane technicze, do ktorych max mogę jakąs wybrać, żeby vaio nie umierał).
Ostatnio zmieniony 02 paź 2013, 21:40 przez seba86mu, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Korekta tytułu.

Awatar użytkownika
seba86mu

VIP+

kamerka na sony vaio

Post02 paź 2013, 21:40

Nie widzę żadnych przeciwwskazań, żeby kamerka nagrywająca materiał w rozdzielczości HD (1280x720) czy nawet wyższej działała poprawnie na tym laptopie.
Nie będzie żadnych problemów.

• Reklama

Wróć do „Sprzęt komputerowy”