Drukarka laserowa - jaka
-
Drukarka laserowa - jaka
WItam. Znacie jakieś w miarę przystępne cenowo drukarki laserowe? Plus rzeczy takie jak skaner, xero? Jeśli chodzi o cenę to max 500 zł. Jednak wolałbym mniej ok 400zł.
- Kaen1227
Drukarka laserowa - jaka
Dobra drukarka, posiadająca skaner i ksero, to tylko Brother. Ja ją mam i nie narzekam.
- robiwielki
- Kontaktowanie:
Drukarka laserowa - jaka
A ja bym coś polecił z HP, bo mam urządzenie posiadająca skaner i ksero i nie narzekam. Teraz obecnie bardzo rzadko używam ale nigdy nie sprawiło mi problemów. Ale wybór pozostawiam tobie.
Ktoś musi być „zły”, żeby ktoś był dobry. Równowaga w przyrodzie musi być.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
Drukarka laserowa - jaka
Znajomy ma ale nie aż z tyloma rzeczami od Brother i ma z nią problemy. HP już lepiej bo mamy normalną drukarkę z tej firmy, ale że u nas przydała by się drukarka laserowa z tymi dodatkami czyli xero i skaner. A jakieś konkrety co do modeli jeśli chodzi o HP?
- Kaen1227
Drukarka laserowa - jaka
Nie wiem jaki model drukarki Brother miał twój znajomy, nawet nie wiem czy z tą drukarką się dobrze obchodził.
Bo jak z nią coś majstrował, albo skąpił pieniędzy na oryginalny kartridż, to nie będzie mu dobrze służyła, tak samo z innymi drukarkami.
Bo jak z nią coś majstrował, albo skąpił pieniędzy na oryginalny kartridż, to nie będzie mu dobrze służyła, tak samo z innymi drukarkami.
-
Drukarka laserowa - jaka
W sumie racja. No ale tak to można mówić. Każdy model jest lepiej wykonany bądź gorzej. Myślałem że podacie jakiś konkretny, sprawdzony model, który jest wart swoje?
- Kaen1227
Drukarka laserowa - jaka
Co do HP, to nie wiem bo nie używałem żadnej drukarki tej firmy 
Ale mogę polecić jak pisałem wyżej, Brother DCP-J140W. Mam i działa wyśmienicie

Ale mogę polecić jak pisałem wyżej, Brother DCP-J140W. Mam i działa wyśmienicie

-
- Reklama