Formatowanie pendrive, a nagle zepsuta kostka

Wszystkie sprawy związane z samym sprzętem komputerowym
Darkuszow

Użytkownik

Post13 mar 2015, 14:29

Witam, jest to mój pierwszy post tutaj i najmocniej przepraszam jeżeli jest to plagiat ale mam bardzo specyficzny problem (tak mi się wydaje). Otóż jakieś 2 dni temu wchodzę sobie normalnie na komputer i podłączam pendrive, aż tu nagle wyskakuje mi wiadomość w stylu - "Czy sformatować pendrive". W skrócie powiem, że próbowałem coś sam porobić według poradników z internetu ale nic mi nie wyszło. Raz jak już pomyślałem sobie - no ok trudno może chociaż coś się da przywrócić potem przy pomocy np. recuva'y. Tylko raz mi się załadowało okienko gdzie miałem okazje skopiować pliki ale niestety nie wykorzystałem tego bo się ścieło, a przy innych próbach w ogóle się nie chciało to załadować. Ostatecznie poszedłem do typka który stwierdził, że jakaś tam kostka jest zepsuta i finito. Naprawde się nie da tego odratować? Np. w faktycznym serwisie chociaż te pliki, bo nie zależy mi na pendraku :sciana:

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post13 mar 2015, 23:03

Da radę, ale cena spora

Kod: Zaznacz cały

http://mydata.pl/cennik

Niestety firmy sobie sporo biorą ale i robota niełatwa.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

Darkuszow

Użytkownik

Post15 mar 2015, 23:27

Naprawde 700zł naprawa za pendrive 150zł? Faktrycznie drogo, no cóż trzeba bedzie pooszczędzać, ale wielkie dzięki, temat do zamknięcia.

• Reklama

Wróć do „Sprzęt komputerowy”