Cześć, kupiłem komputer i ma on tylko zintegrowaną kartę graficzną, chciałbym do niego włożyć kartę na pci-e. i mam kilka pyta:
1. jak już włożę tę kartę i zainstaluję i okaże się ze jest nie sprawna to czy dalej będzie działać ta zintegrowana czy będę musiał kupić kartę graficzna aby komp działał?
2 jaki kabel podłączyć i skąd do karty
Instalacja zewnętrznej karty graficznej w PC
-
Instalacja zewnętrznej karty graficznej w PC
Ostatnio zmieniony 04 sty 2015, 16:50 przez LupeR, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: korekta tytułu oraz pisowni, przeniosłem temat z działu Problemy --> Sprzęt komputerowy
Powód: korekta tytułu oraz pisowni, przeniosłem temat z działu Problemy --> Sprzęt komputerowy
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
karta graficzna problemy
Dziwne pytania ;D jak włozysz zewnetrzną karte to integra się wyłączy i tyle, gdy będzie zepsuta to po wyciągnieciu dalej będziesz działał na integrze ewentualnie zresetujesz bios zeby czytało integre jako pierwszą.
O jaki kabel ci chodzi? jeśli o dodatkowe zasilanie do karty to od zasilacza ewentualnie przez molexy przejściówka.
O jaki kabel ci chodzi? jeśli o dodatkowe zasilanie do karty to od zasilacza ewentualnie przez molexy przejściówka.
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
- Reklama