HD 6670
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.71 GHz
4 GB Ramu.
Zasilacz: Logic 500UB
I teraz tak, jak ten sprzet sie bedzie sprawowac ? Karta graficzna wybuchla w serwisie gdyz byla zepsuta, no i ja sam 2GB Ramu dodam do pakietu. Wiem, procesor lezy, moze jednak damy rade cos zdolac i prosze powiedzcie mi ze w dobrze bedzie w gamingu sie sprawowac.
Jak mi sie bedzie sprawowac komputer?
- voluu
- Kontaktowanie:
Zasilacz: Logic 500UB
Rzecz do wymiany na pierwszym miejscu. To tak jakbyś przeszczepiał zdrową wątrobę nałogowemu alkoholikowi. Bez sensu. Najpierw musisz mieć podstawy, żeby móc wykonywać przeszczepy. Zasilacz to podstawa komputera, Twój jest jak ten nałogowy alkoholik - nie ma sensu przeszczepiać mu pamięci RAM, procesora, karty grafiki, bo się zepsują - tutaj przez przepięcia i niestabilną pracę może spalić cały komputer. Ot takie małe porównanie :>
Napisz jaka płyta główna i konkretny model karty grafiki.

Sounds Better
Indoor: AKG K514 + Denon PMA-480R
Outdoor: SoundMagic PL10 + Sansa Clip+
-
Przepraszam, jestem w szoku.
Nie moge sprecyzowac jaka plyta poniewaz sam nie pamietam i nie jestem pewny, musialbym miec komputer w rece, a nie mam. Moja pamiec pokrywa tylko firme, Gigabyte.
Model karty tez nie wiem - gdyz jest w serwisie i czekam na dostawe, dostalem tylko ta wiadomosc, gdy chcialem powiedziec ze chce cos lepszego... to powiedzial mi typek ze juz zlozyl zamowienie i ze nie moze zwrocic.
Spytalem sie czy wszystko ok z zasilaniem i chlodzeniem, czy wszystko dobrze. I wedlug niego moj zasilacz wystarczy.
Co mam zrobic? Komputer dostane dopiero za kilka dni z wymieniona karta graficzna i dodanymi 2 GB ramu (( Specyfikacje ktore podalem wyzej sa juz po wymianie ))
Nie moge sprecyzowac jaka plyta poniewaz sam nie pamietam i nie jestem pewny, musialbym miec komputer w rece, a nie mam. Moja pamiec pokrywa tylko firme, Gigabyte.
Model karty tez nie wiem - gdyz jest w serwisie i czekam na dostawe, dostalem tylko ta wiadomosc, gdy chcialem powiedziec ze chce cos lepszego... to powiedzial mi typek ze juz zlozyl zamowienie i ze nie moze zwrocic.
Spytalem sie czy wszystko ok z zasilaniem i chlodzeniem, czy wszystko dobrze. I wedlug niego moj zasilacz wystarczy.
Co mam zrobic? Komputer dostane dopiero za kilka dni z wymieniona karta graficzna i dodanymi 2 GB ramu (( Specyfikacje ktore podalem wyzej sa juz po wymianie ))
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Co do tego zasilacza to rzeczywiście, niech ich cholera jasna trafi. Zawsze wcisną. Bez płyty nie możemy nic powiedzieć o innym procesorze, bo nie wiadomo co na nią wejdzie. Niestety.
-
Wymiana procka odpada.
Gigabyte Technology Co., Ltd. M52L-S3 to chyba płyta głowna.
No i Asus EAH6670 Series to chyba model karty.
Gigabyte Technology Co., Ltd. M52L-S3 to chyba płyta głowna.
No i Asus EAH6670 Series to chyba model karty.
-
- Reklama