Jaką karte graficzną?
-
Jaką karte graficzną?
Witam,jaką karte graficzną mogę zapiąć do swojego kompa?Zeby nie była za droga a w miare dobra.Płyta główna K7VT4A+.I czym różnią się karty PCI-E od AGP czy jak mam AGP to mogę PCI-E włożyć?
- DwD99
Jaką karte graficzną?
PCI-E express ?? I ile masz forsy i jaki zasilacz i płyta główna jaka jest !
jak coś to pomoże ci program Everest ultimated
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
jak coś to pomoże ci program Everest ultimated
- voluu
- Kontaktowanie:
Jaką karte graficzną?
DwD:
Płyta przecież jest podana: K7VT4A+
Do autora:
Posiadasz jedynie slot AGP i tylko taką kartę możesz włożyć. Nie wsadzisz do tego komputera karty z interfejsem PCI-E, niestety. Co do wyboru karty - wszystko zależy od funduszy i posiadanego zasilacza (tutaj najlepiej odkręcić bok obudowy i zrobić zdjęcie naklejki na zasilaczu) oraz procesora.
Pomoże Ci poradnik:
http://www.hotfix.pl/odszukujemy-podstawowe-informacje-o-naszym-komputerze-a311.htm
Płyta przecież jest podana: K7VT4A+
Do autora:
Posiadasz jedynie slot AGP i tylko taką kartę możesz włożyć. Nie wsadzisz do tego komputera karty z interfejsem PCI-E, niestety. Co do wyboru karty - wszystko zależy od funduszy i posiadanego zasilacza (tutaj najlepiej odkręcić bok obudowy i zrobić zdjęcie naklejki na zasilaczu) oraz procesora.
Pomoże Ci poradnik:
http://www.hotfix.pl/odszukujemy-podstawowe-informacje-o-naszym-komputerze-a311.htm

Sounds Better
Indoor: AKG K514 + Denon PMA-480R
Outdoor: SoundMagic PL10 + Sansa Clip+
-
Jaką karte graficzną?

Na zasilaczu jest jeszcze naklejka 350W.Płyta główna K7VT4A+,procesor AMD Sempron 2200+,1.50 GHz RAM 768MB
Mam zamiar kupić coś używanego jeżeli możecie podajcie kilka dobrych modeli to coś wybiorę.Za taką używke myślę dać MAX 100zł
-- 20 gru 2010, 20:26 --
-- 20 gru 2010, 20:27 --
Coś chyba namieszałem z tym zdjęciem.
-
- Reklama