Chcę aby była tania i za razem dobra

Z góry Thx za odpowiedzi

Integra? Bitch please!Intergra nadaje się tylko do połączenia głośników/zestawu audio przez złącze optyczne (brak "zniekształceń" dźwięku spowodowanych niskiej jakości komponentami - sygnał w postaci zer i jedynek). Do dźwięku "puszczonego" przez złącza analogowe integra nadaje się tak, jak siodło dla świni - jakość fatalna.
Chcę aby była tania i za razem dobra
cosik_ktosik pisze:<BR sab="610"><BR sab="611">Integra? Bitch please!Intergra nadaje się tylko do połączenia głośników/zestawu audio przez złącze optyczne (brak "zniekształceń" dźwięku spowodowanych niskiej jakości komponentami - sygnał w postaci zer i jedynek). Do dźwięku "puszczonego" przez złącza analogowe integra nadaje się tak, jak siodło dla świni - jakość fatalna.
<BR sab="612"><BR sab="613">Dla mnie tania to coś w stylu:<BR sab="614">http://www.morele.net/karta-dzwiekowa-4world-pci-4-kanaly-cmi8738-05363-202624/<BR sab="615"><BR sab="616">I widzę tam zwykłą CMedię CMI8738, a więc wolę integrę.Chcę aby była tania i za razem dobra
Czemuja
Napisz do czego ma być wykorzystywana karta dźwiękowa - czy tylko gry, czy coś jeszcze? Dodatkowo na jakie złącze - zwykłe PCI, czy PCI-E. I do czego będzie "podłączona" - bez tego nie dostaniesz informacji zwrotnych.
W cenie 30-50zł to można wyrwać używanego pierwszego Audigy (nie SE), tak więc to "coś" co zalinkowałeś to śmiech na sali - niestety.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości