Witam
Mam wewnętrzny napęd optyczny LG GH20NS10 w wersji OEM
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
I związku z tym że mój komputer to już jest archaizm, dlatego ciężko jest mi znaleźć opinie na temat wewnętrznych napędów optycznych (oczywiście takie napędy można jeszcze znaleźć w internetowym sklepie komputerowym za grosze).
Dlatego poradźcie mi jak wewnętrzny napęd optyczny w wersji OEM wybrać, te które są jeszcze dostępne w sklepach komputerowych (jakie są dobre według waszej opinii).
Płyta główna: ASUS P5VD2-VM/S P4M900 SATA2 LAN RAID VGA uATX
Napęd: DVD LG GH20NS10
Podejrzewam że tego modelu napędu (LG GH20NS10) już w sklepach nie znajdę. I zamykam temat.
Jaki napęd optyczny wybrać...?
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
No więc czy warto płacić? Porównaj np z nowszym modelem Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
A podajcie mi jeszcze kilka modeli, żebym miał w czym wybierać. Dzięki.
-- 02 lut 2014, 20:11 --
Jeszcze raz proszę o podanie kilka modeli napędów optycznych, żebym miał w czym wybierać. Dzięki.
-- 02 lut 2014, 20:11 --
Jeszcze raz proszę o podanie kilka modeli napędów optycznych, żebym miał w czym wybierać. Dzięki.
- LupeR
Szczepan pisze:Jeszcze raz proszę o podanie kilka modeli napędów optycznych, żebym miał w czym wybierać. Dzięki.
Proszę bardzo => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Do jakiej ceny chcesz? I czy tylko zwykły napęd czy z funkcjami dodatkowymi jak lighscribe?
-
do 100 zł
-- 03 lut 2014, 22:18 --
Sorki podałeś mi kilka modeli w linku. Zamykam temat.
-- 03 lut 2014, 22:18 --
Sorki podałeś mi kilka modeli w linku. Zamykam temat.
- kret
Napęd wymieniamy od święta albo jest stary i nie daje rady albo padł , na twoim miejscu zainwestowałbym w ten Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników znacznie droższy ale za to pierwsza liga Blu-ray, 3D według mnie warto 

-
Kupiłem model napędu optycznego GH22LP20 to jest na PATA, a na początku podałem model LG GH20NS10 na ATA/EIDE. To wynikało z mojej nie wiedzy, ponieważ patrzyłem na przód napędu optycznego który wyglądał tak samo, zamiast spojrzeć na naklejkę na górze napędu, gdzie była specyfikacja 
Dlatego musiałem dokupić przejściówkę z ATA/EIDE na SATA. Dlatego woli sprostowania napędy optyczne GH22LP20 i LG GH20NS10 chociaż z przodu wyglądają tak samo, mają inne wejścia i inne taśmy. To wszystko. Zamykam ponownie temat.

Dlatego musiałem dokupić przejściówkę z ATA/EIDE na SATA. Dlatego woli sprostowania napędy optyczne GH22LP20 i LG GH20NS10 chociaż z przodu wyglądają tak samo, mają inne wejścia i inne taśmy. To wszystko. Zamykam ponownie temat.
-
- Reklama