Witam
Nabyłem głośniki Genius sw-hf5.1 5005, jednak mam zintegrowaną kartę więc chcę usłyszeć moc tych głośników.
Nie znam się na kartach dźwiękowych i nie mam żadnego pojęcia o tym.
Karty szukam do 200zł
Moja propozycja:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Karta dźwiękowa do głośników
- hevet
- Schaf
To będzie lepszy wybór?
Szczególnie chodzi mi o muzykę
Szczególnie chodzi mi o muzykę
- hevet
To jest dość dobra dźwiękówka. Kumpel ma i jest zadowolony.
- djarta
- Kontaktowanie:
Zapoznaj się z tą Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników 

- XMan
Witam
Nabyłem głośniki Genius sw-hf5.1 5005, jednak mam zintegrowaną kartę więc chcę usłyszeć moc tych głośników.
Nie znam się na kartach dźwiękowych i nie mam żadnego pojęcia o tym.
Karty szukam do 200zł
No już się zaczynają tematy "tata, mama dali pod choinkę więc wymieniam podzespoły"

Nie lepiej przeznaczyć te pieniążki na dołożenie pamięci lub procesora albo inną kartę graficzną ?
Coś mi się wydaje że obecna zintegrowana Twoja karta dźwiękowa obsługuje 5.1 a nawet 7.1.
Podaj nazwę płyty głównej oraz karty dźwiękowej...
- Schaf
XMan pisze:No już się zaczynają tematy "tata, mama dali pod choinkę więc wymieniam podzespoły"
Nie lepiej przeznaczyć te pieniążki na dołożenie pamięci lub procesora albo inną kartę graficzną ?
Coś mi się wydaje że obecna zintegrowana Twoja karta dźwiękowa obsługuje 5.1 a nawet 7.1.
Podaj nazwę płyty głównej oraz karty dźwiękowej...
Żartujesz sobie chłopcze? To że masz zielony kolorek nie znaczy ze możesz tak skakać. Kupiłem sobie głośniki sam bo miałem taki kaprys i chce sobie sprawić nową kartę dźwiękową bo też mam taki kaprys. Nie prosiłem Cię o żadną pomoc, wiec te teksty schowaj sobie w buty.
- bajbus
Na twoim miejscu takie słowka zachował bym dla siebie a co do XMan'a to śmiało mogłby być twoim ojcem więc troszkę szacunku dla starszych
- Schaf
Skąd możesz wiedzieć ile ja mam lat? Wiem kim jest Xman i niestety ale za młody jest aby był moim ojcem
-
- Reklama