Witam
Chciałbym się pobawić programowaniem na CUDA jako, że po ostatnich artykułach naukowych technologia ta zdobywa wielką popularność w obliczeniach równoległych.
A więc szukam sobie nowej karty z CUDA na pokładzie. Ale cena niezbyt wygórowana, myślę że więcej jak 350zł wydawać nie ma co bo i tak nie gram, co najwyżej recenzję napiszę i tyle zobaczę zaawansowanej grafiki.
Ważna dla mnie kwestia o ile nie najważniejsza to cisza, najlepiej bezwzględna.
Coś Macie ciekawego do polecenia? Nowe, starsze, wszystkiemu warto się przyjrzeć.
Karta nvidia do 350zł
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
-
Karta nvidia do 350zł
Jeżeli nie do gier to GeForce 210. Ja ją właśnie wymieniłem ja na 8800GTS 512mb, bo na tym się grać nie dało... Ale przynajmniej cicha była, grać sięnawet dało, ale na low i przy 20FPS
Moja "maszyna"
AMD Phenom II x4 940, Gigabyte GTX650 ti BOOST, 4GB RAM Geil ULTRA, Gigabyte GA-MA770-UD3, Creative SoundBlaster, Fortron FSP 350W

- kliszka
- Kontaktowanie:
Karta nvidia do 350zł
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników - niestety nie będzie super- cicha...
albo: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
albo: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.- Stanisław Lem
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Karta nvidia do 350zł
A zobaczę sobie co potrafi najpierw CUDA Toolkit. Może wykorzystam to potem do czegoś. Nigdy tego nie używałem.
-
- Reklama