Klawiatura dla gracza do 150zł

Wszystkie sprawy związane z samym sprzętem komputerowym
Exbitz

Użytkownik

Post17 lip 2015, 19:13

Witam!

Chciałbym kupić klawiaturę, bo obecna jest starsza ode mnie i przydałoby się ją wymienić na coś nowego. Nie znam się za bardzo na tego typu peryferiach, ale zależy mi, żeby nowa klawiatura, podobnie jak stara, miała te "głębsze" klawisze, tzn. te hałaśliwe i głośne, a jeśli nie hałaśliwe, to przynajmniej głębsze ;) (jeśli niczego nie pomyliłem, to klawiatury mechaniczne, ale one są drogie... a budżet jest powyżej) Od wielu lat dobrze mi służyła i przyzwyczaiłem się do niej do tego stopnia, że prawdopodobnie nie potrafiłbym się przesiąść na "płaskie" klawisze. Mam takie w laptopie i od biedy mogę z nich korzystać, ale do mojego gamingowego stanowiska z pecetem muszę mieć coś, przy czym byłoby mi wygodnie i komfortowo.

Z góry dzięki za pomoc i porady!

Awatar użytkownika
robiwielki

Ekspert
Kontaktowanie:

Post17 lip 2015, 19:48

Ktoś musi być „zły”, żeby ktoś był dobry. Równowaga w przyrodzie musi być.

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Exbitz

Użytkownik

Post17 lip 2015, 20:00

Może być na przewód, mam peceta na tyle blisko że mi to w zupełności nie przeszkadza. Ten pierwszy Logitech fajny, Natec też, ale A4Tech zupełnie mi nie podeszła ;) Dzięki za propozycję, sam znalazłem jeszcze kilka ciekawych, więc będę musiał drogą eliminacji wybrać najlepszą

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post17 lip 2015, 21:34

Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

Exbitz

Użytkownik

Post19 lip 2015, 16:17

Zdecydowałem się ostatecznie na Natec Genesis Rx66. Najbardziej odpowiada mi wizualnie i wygląda na solidną konstrukcję. Dziękuję za poświęcony czas i propozycje :)

• Reklama

Wróć do „Sprzęt komputerowy”