KLAWIATURA- Jaką wybrać?

Wszystkie sprawy związane z samym sprzętem komputerowym
maciek166

Użytkownik

KLAWIATURA- Jaką wybrać?

Post19 gru 2013, 00:22

Witam. Zamierzam zakupić nową klawiaturę, gdyż w mojej obecnej coraz więcej klawiszy przestaje działać. Nie mogę się zdecydować, czy lepsza będzie Razer BlackWidow Ultimate czy Razer DEATHSTALKER. Głównie chodzi mi o to, aby była wygodna do grania, ale do pisania w miarę również. W BlackWidow najbardziej boję sie tych głośnych klawiszy i tego, że nie będę miał takiego wyczucia klawiszy jak na klawiaturze z niskim skokiem. DEATHSTALKERA kupię za niewiele ponad 300 zł ( wnioskuję, że absolutnie nie ma sensu dopłacać kolejne 700 do DEATHSTALKER Ultimate), czyli około 200 zł taniej. Jestem otwarty również na inne klawiatury, oczywiście te z wyższej półki ( makr, podswietlane klawisze, itd.). naprawdę będę wdzięczny za jakąś radę, opinię, ewentualne doświadczenia z wyżej wymienionymi klawiaturami. Dziękuję i pozdrawiam.
P.S.
Czy jest jakis sposób aby w grze Far Cry 3 zastąpić zepsutu Esc innym klawiszem. Normalnie zastapiłem za pomocą programu Key Tweak i spoko ale w grach to nie działa i Esc nie odpowiada.

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

KLAWIATURA- Jaką wybrać?

Post21 gru 2013, 23:10

Razer DEATHSTALKER ma niski skok, dla mnie to najważniejsze.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

Awatar użytkownika
djarta

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

KLAWIATURA- Jaką wybrać?

Post22 gru 2013, 00:33

Roccat Isku, sam ja mam i jest swietna

maciek166

Użytkownik

KLAWIATURA- Jaką wybrać?

Post28 gru 2013, 13:49

A ma ktoś jakieś zdanie na temat: klawiatura SteelSeries APEX, gdyż wyczaiłem niedawno i wydaje się bardzo fajna.

anonek

Użytkownik

KLAWIATURA- Jaką wybrać?

Post03 sty 2014, 14:14

cosik_ktosik pisze:Razer DEATHSTALKER ma niski skok, dla mnie to najważniejsze.

w sumie też lubie klawiatury co mają nski skok ale też się liczy ile klawka może obsłużyć klawiszy na raz ;)

zanim kupisz doczytaj ile klawiszy jednocześnie klawiatura czyta :) (jakoś sie to dokładniej nazywa)
tym bardziej że chcesz ją też używać do gier minimum jak dla mnie to 4 klawisze na raz ;)

• Reklama

Wróć do „Sprzęt komputerowy”