Witam. Zamierzam zakupić nową klawiaturę, gdyż w mojej obecnej coraz więcej klawiszy przestaje działać. Nie mogę się zdecydować, czy lepsza będzie Razer BlackWidow Ultimate czy Razer DEATHSTALKER. Głównie chodzi mi o to, aby była wygodna do grania, ale do pisania w miarę również. W BlackWidow najbardziej boję sie tych głośnych klawiszy i tego, że nie będę miał takiego wyczucia klawiszy jak na klawiaturze z niskim skokiem. DEATHSTALKERA kupię za niewiele ponad 300 zł ( wnioskuję, że absolutnie nie ma sensu dopłacać kolejne 700 do DEATHSTALKER Ultimate), czyli około 200 zł taniej. Jestem otwarty również na inne klawiatury, oczywiście te z wyższej półki ( makr, podswietlane klawisze, itd.). naprawdę będę wdzięczny za jakąś radę, opinię, ewentualne doświadczenia z wyżej wymienionymi klawiaturami. Dziękuję i pozdrawiam.
P.S.
Czy jest jakis sposób aby w grze Far Cry 3 zastąpić zepsutu Esc innym klawiszem. Normalnie zastapiłem za pomocą programu Key Tweak i spoko ale w grach to nie działa i Esc nie odpowiada.
KLAWIATURA- Jaką wybrać?
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
KLAWIATURA- Jaką wybrać?
Razer DEATHSTALKER ma niski skok, dla mnie to najważniejsze.
- djarta
- Kontaktowanie:
KLAWIATURA- Jaką wybrać?
Roccat Isku, sam ja mam i jest swietna
-
KLAWIATURA- Jaką wybrać?
A ma ktoś jakieś zdanie na temat: klawiatura SteelSeries APEX, gdyż wyczaiłem niedawno i wydaje się bardzo fajna.
-
KLAWIATURA- Jaką wybrać?
cosik_ktosik pisze:Razer DEATHSTALKER ma niski skok, dla mnie to najważniejsze.
w sumie też lubie klawiatury co mają nski skok ale też się liczy ile klawka może obsłużyć klawiszy na raz

zanim kupisz doczytaj ile klawiszy jednocześnie klawiatura czyta

tym bardziej że chcesz ją też używać do gier minimum jak dla mnie to 4 klawisze na raz

-
- Reklama