Komputer do 220 zł
- DwD99
Komputer do 220 zł
Witam, szukam komputera do 220 zł czy coś około w tej cenie (plus, minus). Potrzebuję komputera z dyskiem (80 gb chociaż) i obojętnie ile ramu(mam 3 gb w domu
). Do tego nie musi być grafiki, ale żeby miał PCI Express 2.0 . Pomożecie mi jakoś?

- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Komputer do 220 zł
To czekaj bo tutaj mam kilka nieścisłości. Jaki dokładnie RAM posiadasz bo pod to trzeba dobrać płytę główną. Czy Masz jakąś obudowę?
- DwD99
Komputer do 220 zł
Ram DDR 2 800mhz i grafa tam GeForce 8400 GS pod PCI Express, wiesz mam obudowe w piwnicy, ale nie wiem czy złoże go sam :/. Wiesz.. nie chcę wyrzucić hajsu w błoto, bo dużo go nie mam 
Zobacz to:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Zobacz to:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
- DwD99
Komputer do 220 zł
To będzie okej ? Aukcja i tak dalej? Bo zastanawiam się czy kupić ;x
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Komputer do 220 zł
Wygląda dobrze, pamiętaj o tym ich zapisie
5.7. W przypadku fizycznego uszkodzenia towaru przez kuriera jedyną możliwością reklamowania tego faktu jest spisanie protokołu uszkodzenia przy odbiorze paczki. Każdy kurier ma obowiązek posiadać taki protokół, jak również poczekać, aż zostanie spisany. Bez niego nie ma możliwości ubiegania się o rekompensatę od firmy spedycyjnej! Proszę sprawdzić przed przyjęciem czy karton nie ma śladów uszkodzeń. W przypadku podejrzenia, że towar może być uszkodzony proszę sprawdzić zawartość. Kurier ma obowiązek umożliwić sprawdzenie zawartości przesyłki przed odebraniem gdy opakowanie nosi ślady urazów mechanicznych. Nie realizujemy reklamacji, które dotyczą uszkodzeń fizycznych i nie mają potwierdzenia w protokole. Dlatego sprawdzenie przesyłki przy kurierze jest niezbędne!
-
- Reklama