witam od jakiś 2 godz zaczął mi się komp wyłanczać co poł godz. wcześniej tak nie miałem proszę o pomoc co z tym zrobić aha jeszcze po każdym wyłonczeniu pokazuje się niebieski ekran i pisze ze
sprawdzam system plików D typ sytemu NTFS sprawdza i po kilku sekundach włancza się normalnie i tak co 30 min mi sprawdza ten dysk D
Komputer resetuje się co pół godziny. Pojawiają się BSOD-y.
-
Ostatnio zmieniony 27 sie 2010, 18:59 przez seba86mu, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Korekta tytułu
Powód: Korekta tytułu
menacha
- seba86mu
problem z pc
Podaj odczyt plików DMP z aplikacji Microsoft Debugging Tools wspomagając się poradnikiem -> Bluescreen (BSOD) - szukanie przyczyny powstawania. Czytanie plików DMP.
-
kurcze już chyba nie prześle bo wyłączył mi się pc włączam go a tu czarny ekran i pisze ze nie znalazło czy brakuje jednego pliku system32 i od tej pory ten sam komunikat dzisiaj już formatowałem dysk bo to samo pisało i nic parę godzin pochodził i znów to samo proszę o pomoc z tym problemem
-- 27 sie 2010, 20:13 --
Acha jeszcze wysłałem do was analizę dysku twardego w poście Analiza SMART (S.M.A.R.T) dysku twardego. Załącznik(i) tylko niewiem gdzie tam sprawdzić czy wszystko wporządku z nim
-- 27 sie 2010, 20:13 --
Acha jeszcze wysłałem do was analizę dysku twardego w poście Analiza SMART (S.M.A.R.T) dysku twardego. Załącznik(i) tylko niewiem gdzie tam sprawdzić czy wszystko wporządku z nim
menacha
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
I to pewnie jest wina post44813.html#p44813
-
- Reklama