Witam,
Znajomy złożył mi komputer do 2000 zł, chodziło mi aby on w miarę na najniższych ustawieniach radził sobie z różnymi grami, mam do was pytanie czy będzie on ok? oraz czy wszystko co się w nim znajduje będzie ze sobą działać? Mam zamiar zamówić go w następnym tygodniu ale potrzebuje informacji czy wszelkie sprzęty które są w nim będą ze sobą współgrać.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Komputer za 2000 zł
- LupeR
Komputer za 2000 zł
Zestaw ok, tylko zmienił bym pamięci na te:
Sam będziesz składał kompa czy chcesz aby sklep wysłał już złożony?
Mogę podesłać kod na złożenie zestawu za symboliczną złotówkę i darmową wysyłkę.
Sam będziesz składał kompa czy chcesz aby sklep wysłał już złożony?
Mogę podesłać kod na złożenie zestawu za symboliczną złotówkę i darmową wysyłkę.
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK
-
Komputer za 2000 zł
Był bym bardzo wdzięczny jak podał byś mi ten kod, bo wolał bym aby to sklep złożył żeby było wszystko ok.
A jeżeli mógł bym dopytać, jest w stanie tutaj jakoś dokupić dodatkowe chłodzenie? jeżeli tak jakie byś zaproponował.
-- 30 maja 2015, 18:40 --
Powiedzmy że dołożył bym jeszcze trochę do tego komputera, Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Czy taki był by dość odpowiedni pod standardy?
A jeżeli mógł bym dopytać, jest w stanie tutaj jakoś dokupić dodatkowe chłodzenie? jeżeli tak jakie byś zaproponował.
-- 30 maja 2015, 18:40 --
Powiedzmy że dołożył bym jeszcze trochę do tego komputera, Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Czy taki był by dość odpowiedni pod standardy?
- LupeR
Komputer za 2000 zł
Jak najbardziej, tylko proponuje zmienić pamięci na te:
=> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
a kartę graficzną wziąć od MSI bo ten Gitek to spory kloc, wchodzi na styk do tej obudowy do tego ma trzy wentylatory czyli o jeden wentylator głośniej ;D

MSI R9 270X GAMING - 260x129x38mm
Gigabyte R9 270X OC - L=297mm W=132mm H=43mm
Na dole po lewej wklej kod VXW8NJNXKE i daj na wyślij. Cena transportu powinna zmienić się na 0 zł a montaż na 1 zł.
a kartę graficzną wziąć od MSI bo ten Gitek to spory kloc, wchodzi na styk do tej obudowy do tego ma trzy wentylatory czyli o jeden wentylator głośniej ;D

MSI R9 270X GAMING - 260x129x38mm
Gigabyte R9 270X OC - L=297mm W=132mm H=43mm
Na dole po lewej wklej kod VXW8NJNXKE i daj na wyślij. Cena transportu powinna zmienić się na 0 zł a montaż na 1 zł.
-
Komputer za 2000 zł
A może ty masz jakąś propozycje komputera w przeglądzie cenowym 2000-2600 zł
Najbardziej zależy mi aby bez lagów i problemu działała mi gra Rust która wymaga dobrego procka i dużo ramu, oraz liczył bym na jakieś 200 fps w grze cs:go, komputera jeszcze nie zamówiłem, mam plan zamówić pod koniec tego tygodnia.
Najbardziej zależy mi aby bez lagów i problemu działała mi gra Rust która wymaga dobrego procka i dużo ramu, oraz liczył bym na jakieś 200 fps w grze cs:go, komputera jeszcze nie zamówiłem, mam plan zamówić pod koniec tego tygodnia.
- LupeR
Komputer za 2000 zł
Moja propozycja pokrywa się z tą co podałeś + grafika od MSI i te pamięci Cruciala. Zestaw jest dobrze dobrany nic więcej nie trzeba kombinować.
Rust na tym sprzęcie pójdzie spokojnie na wysokich a nawet możesz się pokusić na ultra wyłączając przy tym jakieś niepotrzebne upiększacze. 200 FPS w CS:GO powinieneś wyciągnąć ale nie wiem dokładnie na jakich ustawieniach.
Rust na tym sprzęcie pójdzie spokojnie na wysokich a nawet możesz się pokusić na ultra wyłączając przy tym jakieś niepotrzebne upiększacze. 200 FPS w CS:GO powinieneś wyciągnąć ale nie wiem dokładnie na jakich ustawieniach.
-
- Reklama