Komputer za około 3500 zł. do gier i nagrywania filmów

Wszystkie sprawy związane z samym sprzętem komputerowym
batmanz8

Użytkownik

Komputer za około 3500 zł. do gier i nagrywania filmów

Post22 lip 2013, 15:16

Witam

Chciałbym złożyć komputer do gier który ma służyć głownie do nagrywania filmików na yt z moim udziałem jako gracza na komputer mam przeznaczony koszt 3500 złotych (budżet może się zwiększyć jeżeli będzie to miało spory wpływ na sprzęt ). Sam nie znam się na częściach do komputera więc proszę was o pomoc. Chciałbym móc nagrywać takie gierki jak np. far cry 3 itp. Na pierwszy rzut oka podoba mi się ten komputer Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników + 8 giga dodatkowego ramu. Co można by dodać odjąć ? czekam na odpowiedz

Pozdrawiam :)
Ostatnio zmieniony 22 lip 2013, 16:01 przez seba86mu, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Korekta tytułu.

Awatar użytkownika
seba86mu

VIP+

Komputer 3500

Post22 lip 2013, 16:01

Przede wszystkim nie kupuj gotowych zestawów na Allegro.

Procesor => Intel Core i5-4570 => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Płyta => MSI B85-G43 => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
RAM => Patriot 2x 4GB 1333MHz CL9 BlueHS => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Grafika => MSI GTX770 OC Gaming TwinFrozr IV => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Zasilacz => SilentiumPC Deus 550W M1 => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
HDD => WD Caviar Black 1TB 64MB => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Napęd => Samsung SH-224BB => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Obudowa => SIlentiumPC Brutus 410 Pure Black => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Razem => 3673 zł.

• Reklama

Wróć do „Sprzęt komputerowy”