konfiguracja internetu
-
konfiguracja internetu
witam mam pytanie mam jeden komputer stacjonarny i kupiłem sobie laptopa i chciałem sie połączyć z moim netem ale nie wiem jak to zrobić żeby połączyć jak skonfigurować bo nic nie widzę bo wszystkie sieci sa z zabezpieczeniami proszę o pomoc
menacha
- wuuhacz
konfiguracja internetu
Jak chcesz łączyć z netem?
Wifi, lan, usb?
Wifi, lan, usb?
-
- rokko
- Kontaktowanie:
konfiguracja internetu
i chciałem sie połączyć z moim netem
Opisz dokładnie jaki Masz internet, od jakiego dostawcy, sygnał rozprowadzany drogą radiową czy LAN, proszę więcej szczegółów czym więcej tym odpowiedź będzie precyzyjniejsza.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
- Reklama