kopiarka a skaner

Wszystkie sprawy związane z samym sprzętem komputerowym
mir

Stały bywalec

kopiarka a skaner

Post18 sty 2011, 10:13

Witam, mam jedno pytanie: Czy się różni drukarka ze skanerem od drukarki ze skanerem i kopiarką, tak więc co mi daje kopiarka (skanerem na dobrą sprawę też się kopiuje) :)?

Awatar użytkownika
mint1991

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

kopiarka a skaner

Post18 sty 2011, 15:41

Hmm... ciężko powiedzieć może jest coś w konstrukcji/oprogramowaniu urządzenia, że np nie masz możliwość używać sprzętu tak jak ksera czyli robisz kopie nie włączając komputera.
Nie spotkałem się jeszcze z takim urządzeniem wielofunkcyjnym, żeby miał skaner i nie robił kopi na zasadzie ksera.
Nigdy Nie Patrz Wstecz I Tak Nie Będzie Tak Jak Było Kiedyś...
Obrazek
Otrzymałeś od nas pomoc? Podoba Ci się to forum? - Poleć nas znajomym.

Teoria - wszystko wiemy, ale nic nie działa.
Praktyka - wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego.
My łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. :D

Awatar użytkownika
rokko

Administrator
Kontaktowanie:

kopiarka a skaner

Post18 sty 2011, 20:14

Drukarka ze skanerem = możliwość kserowania dokumentów bez pośrednictwa komputera.
Sam skaner, także pozwala na wykonanie ksera, lecz do tego potrzebujesz komputera i dodatkowych urządzeń, a konkretniej odpowiedniego oprogramowania i oczywiście drukarki ;)
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!

Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW

• Reklama

Wróć do „Sprzęt komputerowy”