Potrzebuję zestawu komputerowego dla córki- do tej pory miała laptopa ale padł.
Niestety budżet skromny- około 1200zł ale potrzebuje go tylko do internetu- i jakieś tam gry w sieci.
I tak przeglądam różne modele tylko moja wiedza ogranicza się na rozróżnianiu nazw podzespołów.
Prosiłbym o pomoc w wyborze czegoś co ewentualnie będzie można w przyszłości poprawić o coś lepszego.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Ładnie [przynajmniej się wydaje] wygląda model Lenovo C200 D525 2GB 320GB.
Z góry dziękuję kolegom
Który komputer do 1200zł dla córki?
- seba86mu
Który komputer do 1200zł dla córki?
Procesor => AMD A8-5500 => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Płyta => ASUS F2A55-M LK2 => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
RAM => Goodram 4GB 1333MHz CL9 => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Zasilacz => Aerocool VP-450 => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
HDD => WD Caviar Blue 750GB 64MB => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Napęd => Lite-on iHAS120-04 => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Obudowa => SilentiumPC Brutus 410 Pure Black => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Razem => 1260 zł.
Podczas składania zamówienia możesz dodać do koszyka usługę złożenia zestawu komputerowego:
=> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
oraz wpisać kod forumowicz, dzięki czemu złożenie zestawu oraz wysyłkę kurierem otrzymasz gratis.
-- 20 lip 2013 12:17 --
Nie wiem czy zrozumiałem, chodzi Ci o zestaw z monitorem ?
Płyta => ASUS F2A55-M LK2 => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
RAM => Goodram 4GB 1333MHz CL9 => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Zasilacz => Aerocool VP-450 => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
HDD => WD Caviar Blue 750GB 64MB => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Napęd => Lite-on iHAS120-04 => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Obudowa => SilentiumPC Brutus 410 Pure Black => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Razem => 1260 zł.
Podczas składania zamówienia możesz dodać do koszyka usługę złożenia zestawu komputerowego:
=> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
oraz wpisać kod forumowicz, dzięki czemu złożenie zestawu oraz wysyłkę kurierem otrzymasz gratis.
-- 20 lip 2013 12:17 --
Nie wiem czy zrozumiałem, chodzi Ci o zestaw z monitorem ?
-
- Reklama