Część wszystkim
potrzebuję pomocy w wyborze netbooka dla chrześnicy na 18 urodziny. Generalnie upatrzyłem sobie dwa modele
1. Samsung {spam}
2. Asus {spam}
Z tego co czytalem to Samsung i Asus są obecnie najlepszymi producentami netbooków. Moja wiedz na ten temat nie jest taka, żeby wybrać najlepiej, wiec pytam was specjalistów:). Który lepszy? chyba ze do 1000 zł macie inne propozyje? Dzięki za pomoc
Który z netbooków lepszy?
Polecam z MSI i Toshiby, ale do 1000zł nie mają przyzwoitych, przynajmniej na {spam}.
Z tych dwóch wybrałbym Asusa.
{spam}
{spam}
Tylko, że to wszytko jest z systemem Windows 7 Starter, a około 1400zł znajdziesz z Windows 7 Home Premium.

Z tych dwóch wybrałbym Asusa.

Tylko, że to wszytko jest z systemem Windows 7 Starter, a około 1400zł znajdziesz z Windows 7 Home Premium.
-
Tego Della {spam} daje za 1000 zł, a nie jest lepszy wtedy już ten Samsung n150 a kosztuje kilka zł mniej?? Della mam laptopa i nie grzeszy długością trzymania baterii..boje sie ze tu może być to samo, a nie chce zeby prezent okazał sie niewypałem.
Tego Samsunga N150 już nie ma, ja z tych wszystkich wybrałbym Samsung NC110.
-
Znalazłem nawet ciekawą oferte przeglądając neta , sam bym sie nad kupnem zastanowił
XXXXl

Ostatnio zmieniony 24 paź 2011, 23:26 przez cosik_ktosik, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Link usuwam, odpuść sobie spam
Powód: Link usuwam, odpuść sobie spam
franek88 pisze:Znalazłem nawet ciekawą oferte przeglądając neta , sam bym sie nad kupnem zastanowił{spam}
A dla mnie jest to SPAM, polecanie własnej strony.
-
Mnie osobiście przypadł do gustu
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

- dennis
Posiadam Samsunga N150 i jest dla mnie idealny tym bardziej, że potrzebuję długi czas działania netbooka na samej baterii. Przy dosyć wysokim obciążeniu sprzętu bateria wytrzymuje około 5 godzin (netbooka ma około roku).
Niestety jadąc samochodem przy ostrym hamowaniu spadła mi torba z tym netbookiem i trochę się matryca "rozlała", ale pewnie by się to nie stało gdyby nie ostry upadek na podłogę.
Pozdrawiam
Niestety jadąc samochodem przy ostrym hamowaniu spadła mi torba z tym netbookiem i trochę się matryca "rozlała", ale pewnie by się to nie stało gdyby nie ostry upadek na podłogę.
Pozdrawiam
-
K@myk pisze:franek88 pisze:Znalazłem nawet ciekawą oferte przeglądając neta , sam bym sie nad kupnem zastanowiłXXXX
A dla mnie jest to SPAM, polecanie własnej strony.
Dlaczego tak uważasz ?
Ostatnio zmieniony 24 paź 2011, 23:27 przez cosik_ktosik, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Spam
Powód: Spam
franek88 pisze:Dlaczego tak uważasz ?
W innym temacie masz tą samą stronę, po drugie coś mi się zdaje, że ta strona już kiedyś była tu polecana, a post trafił do kosza. Ale jeśli nie polecasz jej to spoko, nic nie mam.

-
Dzięki wam za pomoc ale w końcu kupiłem Lenowo ({spam}) Zrobiliśmy z drugą chrzestną zrzutke i kupiliśmy jeden lepszy:). Ale nie zmienia to fakt ze dzięki za pomoc:)
-
Jeżeli mogę się wypowiedzieć netbooki z e-350 są wspaniałe.I zachecam wszystkich do netbookow z tymi prockami
-
- Reklama