Laptop 2000-2100 zł nastawiony głównie do gier.

Wszystkie sprawy związane z samym sprzętem komputerowym
dennisek123

Stały bywalec

Post03 lip 2015, 02:28

1. Maksymalny budżet - 2000-2100 (++ jakieś grosze, ale nie 2200)
2. Zastosowanie - Gry głównie, lecz nie chodzi żeby grał w nie na ustawieniach ULTRA, medium wystarczą, głównie gry MOBA, jakieś strategiczne, dobry MMO też pewno wleci.
3. Których podzespołów potrzebujesz - No on całego laptopa potrzebuje, prócz myszki :l
4. Planujesz podkręcanie - Cóż... Powinien?
5. Rozdzielczość lub model monitora - No fajnie by było, jakby mógł sobie jakiś film obejrzeć w miarę komfortowo.
6. Posiadasz jakieś podzespoły z poprzedniego komputera - Ta, myszkę.
7. Dodatkowe wymagania - Fajnie by było już torbę dostać do zestawu, prosiłbym o modele które nie grzeją się za szybko. Fajnie żeby miał wbudowany mikrofonto nie będzie musiał się męczyć z pisaniem na klawiaturze, a klienci zawsze mogą myśleć że gada przez telefon. (Gorzy jak będzie mówił "cholera, zaje*** mi fraga...." :/) + i wbudowany to coś, do podłączania się z wifi bo hotel ma darmowe (Oddzielne dla pracowników, hue)
8. Własna propozycja - Moje propozycje ograniczają się do allegro, w których wiecie co jest...

[b] Komputer dla kolegi, który będzie pracował w hotelu jako recepcjonista na nockach, jako iż nie będzie on miał zbyt dużo do roboty, chciałby ten czas spożytkować na naukę i gry :D (Głównie gry, nauka nie zając, nie ucieknie)

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post05 lip 2015, 23:24

W tym przedziale możesz tylko szukać w Lenovo choć jak dla mnie słaba jakość.

Co do punktu 4, wg mnie zapomnij.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

• Reklama

Wróć do „Sprzęt komputerowy”