Laptop czy PC do 5000zł.
-
Laptop czy PC do 5000zł.
Witam, planuję zakupić laptopa za 4000-5000 zł. Chciałbym się dowiedzieć czy jest to opłacalne, ponieważ chciałbym żeby taki laptop wystarczył mi na 4 lata. Chodzi mi głównie o gry. Wiem, że jeżeli złożyłbym w tej cenie stacjonarkę byłoby chyba lepiej prawda ? Prosiłbym o jakąś pomoc w wyborze, jakieś może specyfikację żeby Laptop lub Stacjonarka posłużyła mi do granie przynajmniej 4 lata.
- LupeR
Laptop czy PC do 5000zł.
Witam
Stacjonarny do takich zastosowań bez porównania będzie wydajniejszy.
Jeśli masz miejsce i nie przeszkadza Ci że komputera nie można wziąć ze sobą na spacer to bierz stacjonarnego
Stacjonarny do takich zastosowań bez porównania będzie wydajniejszy.
Jeśli masz miejsce i nie przeszkadza Ci że komputera nie można wziąć ze sobą na spacer to bierz stacjonarnego

Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK
-
Laptop czy PC do 5000zł.
Właśnie chodzi o to, że mobilność wchodzi w grę .... A czy dałbyś radę skleić jakiś sprzęt w tej kwocie którą wymieniłem na komputer na 4 lata minimum ?
- LupeR
Laptop czy PC do 5000zł.
spoxiq pisze:mobilność wchodzi w grę
Przy stacjonarnym raczej nie wchodzi

spoxiq pisze:A czy dałbyś radę skleić jakiś sprzęt w tej kwocie którą wymieniłem na komputer na 4 lata minimum ?
Proszę bardzo:
Procesor => Intel Core i5-4690 => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Coooler => SilentiumPC Fortis 2 => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Płyta główna => MSI B85-G43 => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
RAM => Crucial Ballistix 2x 4GB 1600MHz CL9 => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Grafika => MSI 780Ti 3GB DDR5 384BIT => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
SSD => Plextor M6S 128GB => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
HDD => WD Caviar Blue 1TB 64MB => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Napęd => Samsung SH-224DB/BEBE => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Zasilacz => Thermaltake Smart SE Modular 630W => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Obudowa => Zalman Z12 => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Razem => 4957 zł.
- LupeR
Laptop czy PC do 5000zł.
Jak byś chciał to sklep Tobie może złożyć komputer za przysłowiowego zeta
Złożenie zestawu i wysyłka kurierem za 1 zł.
1. Do wybranego zestawu trzeba dorzucić jeszcze do koszyka usługę => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
2. Wpisać kod promocyjny => VXW8NJNXKE.

Złożenie zestawu i wysyłka kurierem za 1 zł.
1. Do wybranego zestawu trzeba dorzucić jeszcze do koszyka usługę => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
2. Wpisać kod promocyjny => VXW8NJNXKE.
- robiwielki
- Kontaktowanie:
Laptop czy PC do 5000zł.
W nie lepiej jest zastosować i7 i 16 GB Ram, jak tuż za ta kwotę bierzemy.
Ktoś musi być „zły”, żeby ktoś był dobry. Równowaga w przyrodzie musi być.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
- Reklama