może być bez OS-u...
Laptop do 2000zł
- kliszka

- Kontaktowanie:
Laptop do 2000zł
Witam ,proszę Was o propozycje laptopa do 2000zł,może być używany. Przeznaczenie : internet , muzyka ,czasem film i jakaś gra ale nie wymagająca super sprzętu
. Matryca matowa ,najlepiej na Intelu...
może być bez OS-u...
może być bez OS-u...
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.- Stanisław Lem
- LupeR

Laptop do 2000zł
Tu masz fajny sprzęt:
ACER E5-572G i5-4210M 4GB 500GB GF840M
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
ACER E5-572G i5-4210M 4GB 500GB GF840M
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK
- kliszka

- Kontaktowanie:
Laptop do 2000zł
THX za info 
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.- Stanisław Lem
- rokko

- Kontaktowanie:
Laptop do 2000zł
Ten co podał LupeR jest okej, aczkolwiek na Twoim miejscu brałbym coś z 8GB RAM ale zawsze możesz dokupić 4GB i wymienić samemu.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
- Reklama