Witam chce kupić laptopa za 2300zł , zeby był najlepszy w tej cenie, myślałem cos z i5, zastanawiam się nad tym:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
czy warto? Jeśli nie to prosze podac link z allegro , jak najlepsza propozycje.
Laptop za 2300zł
- djarta
- Kontaktowanie:
-
Laptop za 2300zł
Ten Asus co ty podałeś to ma słabą kartę graficzną to już lepszym wyborem będzie ten Asus co ci podesłał djarta.
Ale ja myślę że najlepszym wyborem w tej cenie będzie jednak Acer v3 - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników znajdziesz tam wersje z i3 i z kartą Gt 630 są także z i5 i z tą samą kartą, ale o 100 zł droższy myślę że warto dołożyć.
Ale ja myślę że najlepszym wyborem w tej cenie będzie jednak Acer v3 - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników znajdziesz tam wersje z i3 i z kartą Gt 630 są także z i5 i z tą samą kartą, ale o 100 zł droższy myślę że warto dołożyć.
-
Laptop za 2300zł
No dobra taki acer niby ok:
a mozna cos z tą samą specyfikacją bo jest niby najlepsza w tej cenie ale o jakies 100zł taniej? i z systemem?
a mozna cos z tą samą specyfikacją bo jest niby najlepsza w tej cenie ale o jakies 100zł taniej? i z systemem?
-
- Reklama