LEXMARK X3350 - czy warto kupić?
-
Witam wszystkich.Mam pytanie.Czy urządzenie LEXMARK X3350 za cenę 60zł to drogo?Mam okazję to kupić.Nie zależy mi na jakimś super sprzęcie,po prostu raz na czas coś wydrukować i tyle.Proszę o szybką i konretną odpowiedź.Dziękuję.
Ostatnio zmieniony 11 cze 2010, 19:21 przez cosik_ktosik, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Zmiana tytułu
Powód: Zmiana tytułu
- lewy
LEXMARK X3350
Tusz do niej jest droższy, więc jak jest do pełna to czemu nie 

-
LEXMARK X3350
No powiem Ci że jest ale kolorowy a czarnego nie ma.Ale za 50zł w necie zamiennik znalazłem.A i gość kamere internetową dorzuca.A może uda mi się jeszcze do 50zł zbić cene.
- mint1991
- Kontaktowanie:
Uciekaj od Lexmarka jak najdalej. Spotkałem się już z kilkoma modelami tego czegoś bo trudno ich produkty nazywać drukarkami czy urządzeniami wielofunkcyjnymi.
1. skaner po kilku użyciach piszczy nie do wytrzymania - specjalne smarowania nie dają zbytnich efektów.
2. Jakość wydruku - szkoda gadać
3. Po 3 miesiącach drukowania posypał się podajnik papieru kartki brało po skoście - wymiana rolek nic nic nie pomogła.
4. na sam koniec poszła elektronika.
Na szczęście po rocznej walce z Lexmarkiem udało mi się odzyskać pieniądze, sprzęt wrócił do producenta.
Hmm... 60 zł cena nie jest wygórowana, ale koszty eksploatacji są drogie, po za tym każdy lexmark ma jakąś wadę.
Jeżeli zależy Ci na urządzeniu wielofunkcyjnym to polecam HP photosmart C3180 cena może wysoka, ale przynajmniej masz pewność, że kupiłeś dobry sprzęt. Napełniacze: czarny 300 ml+4x100 ml kolor kupisz na allegro za około 30 zł.
Jeżeli chodzi o samą drukarkę to również HP, lub Canon.
Lexmarka odradzam.
1. skaner po kilku użyciach piszczy nie do wytrzymania - specjalne smarowania nie dają zbytnich efektów.
2. Jakość wydruku - szkoda gadać
3. Po 3 miesiącach drukowania posypał się podajnik papieru kartki brało po skoście - wymiana rolek nic nic nie pomogła.
4. na sam koniec poszła elektronika.
Na szczęście po rocznej walce z Lexmarkiem udało mi się odzyskać pieniądze, sprzęt wrócił do producenta.
Hmm... 60 zł cena nie jest wygórowana, ale koszty eksploatacji są drogie, po za tym każdy lexmark ma jakąś wadę.
Jeżeli zależy Ci na urządzeniu wielofunkcyjnym to polecam HP photosmart C3180 cena może wysoka, ale przynajmniej masz pewność, że kupiłeś dobry sprzęt. Napełniacze: czarny 300 ml+4x100 ml kolor kupisz na allegro za około 30 zł.
Jeżeli chodzi o samą drukarkę to również HP, lub Canon.
Lexmarka odradzam.
-
- Reklama