Modem-ruter wi-fi do szybkiego internetu
- kliszka
- Kontaktowanie:
Witam ,potrzebuję kupić ruter-modem wi-fi dla szybkiego internetu(4G ,LTE) bez simlocka ( docelowo ma obsługiwać kartę PLAY ) stosunek ceny do wydajnoiści : MAXIMUM ,proszę o propozycje 

Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.- Stanisław Lem
- derry
Modem Huawei E3372 (150 zł) myślę że ok, znany i popularny model.
- kliszka
- Kontaktowanie:
THX za info
,poczytałem ,uważam że spełni moje oczekiwania .

Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.- Stanisław Lem
- derry
Się ciesze. Dobry wybór 
_______________________________________________________________________________________________________________
Danych, które trafią do internetu, nie można już nigdy usunąć, a wystarczy nawet szczątkowa informacja, by zniszczyć czyjeś życie transport norwegia

_______________________________________________________________________________________________________________
Danych, które trafią do internetu, nie można już nigdy usunąć, a wystarczy nawet szczątkowa informacja, by zniszczyć czyjeś życie transport norwegia
Ostatnio zmieniony 02 paź 2015, 14:40 przez LupeR, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunąłem spam
Powód: usunąłem spam
-
- Reklama