Witam. Wiem że pisałem odnośnie karty oraz monitora. Jednak ciągle jestem na etapie wyboru monitora. Podaliście w tamtym temacie LG m2352d-pz. Fakt ładnie wygląda, ale po krótkim myśleniu czy mi potrzebne aż tak bardzo jest tuner tv. Po wielu namysłach postanowiłem, że chcę monitor bez tunera. Przyczyna? Tak nie będę korzystał z niego. Zresztą jak już to dokupił bym dekoder i przez HDMI dał. A tak to ok 90-120 zł zaoszczędzone na sam monitor.
Myślałem nad polecanym na innych stronach Dellem U2312HM. Jednak ponoć jest zbyt jasny i ostry. A szukam takiego monitora który będzie miał szeroką zmianę jasności, kontrastu. Może jakiś inny znacie lub ktoś ma tego Della i powie coś na jego temat?
Co sądzicie o monitorach Samsung, Asus, IIyama, LG? Cena do 650-750zł. Do czego używany filmy,gry.
Monitor do 650zł
- seba86mu
Monitor do 650zł
LG IPS234V-PN => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
Monitor do 650zł
Coś mi się wydaję, że każde forum ma swojego patrona
. Tu LG, tam Dell a jeszcze gdzie indziej IIyama. hmm nie taki zły ten monitor. A jak z ustawieniami jasności? Bo chodzi o to, że nie jestem zwolennikiem siedzenia przy monitorze które ma ustawione jasność/kontrast na 100?

- seba86mu
Monitor do 650zł
heros1303 pisze:A jak z ustawieniami jasności? Bo chodzi o to, że nie jestem zwolennikiem siedzenia przy monitorze które ma ustawione jasność/kontrast na 100?
Nie rozumiem pytania.
Poczytaj komentarze ludzi, którzy posiadają ten monitor.
heros1303 pisze:Co sądzicie o monitorach Samsung, Asus, IIyama, LG? Cena do 650-750zł. Do czego używany filmy,gry.
Tobie to cokolwiek będzie trudno doradzić.
Ciągle zmieniasz zdanie, zastosowanie, przedział cenowy.
-
Monitor do 650zł
No dobra więc chyba trza się zdecydować. Albo tego LG albo tego Della. Trudny wybór no ale kiedyś trza zmienić. Dzięki za pomoc.
Wiem. Jakoś jestem bardziej osobą, która myśli kilka razy nim dokona słusznego wyboru
.
Wiem. Jakoś jestem bardziej osobą, która myśli kilka razy nim dokona słusznego wyboru

-
- Reklama