Jak p/w cosik_ktosik napisał.
Zainstalowałaś sterowniki do monitora ?
Przy starym miałem na płytce i przy nowym również otrzymałem płytkę CD ze sterownikami :
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Monitor LCD za 359 złotych.
- XMan
- stukot
Na płytce nie mam sterowników. Mam tylko user manual. Potem ją przejrzę. Dziś miałam w ogóle problem z uruchomieniem tamtego kompa, bo zainstalowałam Returnil System Pro i on wszedł w konflikt z avastem...
Jak zmieniłam tapetę, to chyba ekran mniej migocze.
XMan, cosik_ktosik, to zmienić częstotliwość odświeżania monitora na 75 hz- ten tryb jest u mnie ukryty, jako niebezpieczny, a monitor jest na gwarancji.
Xman, monitor (i komp) stoi na biurku, naprzeciw kaloryfera, wyżej od niego, ale przy oknie. Chyba po prostu muszę częściej wietrzyć. To wystarczy?
Jak zmieniłam tapetę, to chyba ekran mniej migocze.
XMan, cosik_ktosik, to zmienić częstotliwość odświeżania monitora na 75 hz- ten tryb jest u mnie ukryty, jako niebezpieczny, a monitor jest na gwarancji.
Xman, monitor (i komp) stoi na biurku, naprzeciw kaloryfera, wyżej od niego, ale przy oknie. Chyba po prostu muszę częściej wietrzyć. To wystarczy?

Pozdrawiam, Joanna
Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.
Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.
- XMan
Dziś miałam w ogóle problem z uruchomieniem tamtego kompa, bo zainstalowałam Returnil System Pro i on wszedł w konflikt z avastem...
- musisz koniecznie instalować Returnil System Pro aby były konflikty ?
Nie masz żadnego termometru aby zmierzyć temperaturę ?
-
- Reklama