Jakie mozecie polecić mi słuchawki do 100zł. Nie jestem jakas wymagająca tylko chcę żeby dźwięk był w miare dobry bez trzasków.
Dzieki za propozycje.
Najlepsze słuchawki do gier do 100zł
-
Ja od siebie polecam: Sennheiser HD 201 + Mikrofon Zalman ZM-MIC1
Przykładowy link:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Sam je mam - dźwięk jest wiernie odwzorowany, brak trzasków, pisków, dobry bass -> w sam raz do gier
Tylko unikaj wersji GAME -> gorsze wykończenie wizualne z zewnątrz (farba szybciej schodzi) i są droższe.
Przykładowy link:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Sam je mam - dźwięk jest wiernie odwzorowany, brak trzasków, pisków, dobry bass -> w sam raz do gier

Tylko unikaj wersji GAME -> gorsze wykończenie wizualne z zewnątrz (farba szybciej schodzi) i są droższe.
- voluu
- Kontaktowanie:
Zanim cokolwiek kupisz, podaj model karty dźwiękowej. Jeśli słuchawki do gier, to jak wyżej HD201 + ZM-MIC1 bądź jakikolwiek mikrofon na klipsie.
Co do napędzenia - jeśli masz starszą płytę główną to może być problem z jakością niektórych dźwięków, jednakże do 100zł nic lepszego nie znajdziesz
Co do napędzenia - jeśli masz starszą płytę główną to może być problem z jakością niektórych dźwięków, jednakże do 100zł nic lepszego nie znajdziesz

Sounds Better
Indoor: AKG K514 + Denon PMA-480R
Outdoor: SoundMagic PL10 + Sansa Clip+
-
Dzięki za pomoc słuchawki na razie dobrze sprawują sie.
-
- Reklama