Nie drukuje na czarno . Brother 145c

Wszystkie sprawy związane z samym sprzętem komputerowym
Awatar użytkownika
migo

Stały bywalec

Post14 lis 2009, 12:51

Mam problem z drukarka ostatnio kupiłem tusze do drukarki brother 145 C . Wszystko kolory działają oprócz czarnego .

Nie wiem co jest grane . Kupiłem tusze ACTIV JET wszystkie działają oprócz czarnego . Kupiłem nowy czarny firmy "Chameleon" i też nie działa czarny . Co jest grane. Pokazuje sie , że mam all kolory na full

Obrazek

Proszę o pomoc , jak nie wiecie co jest grane oddaje ją do reklamacji

Awatar użytkownika
rokko

Administrator
Kontaktowanie:

Post14 lis 2009, 13:13

Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!

Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW

Awatar użytkownika
migo

Stały bywalec

Post14 lis 2009, 13:20

Robiłem to wszystko ok tylko wogule czarnego nie ma na kartce . I włączyłem czyszczenie i nadal to samo

Awatar użytkownika
rokko

Administrator
Kontaktowanie:

Post14 lis 2009, 13:38

No to w takim razie gwarancja, tylko jeżeli używałeś nieoryginalnych tuszy gwarancja może nie być uznana, mogą powiedzieć, że usterka wynikła z winy użytkownika (niewłaściwej eksploatacji drukarki). Niestety ale często producenci zastrzegają sobie że używanie tańszych zamienników w okresie gwarancyjnym będzie prowadziło do utraty gwarancji.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!

Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW

Awatar użytkownika
migo

Stały bywalec

Re: Nie drukuje na czarno . Brother 145c

Post14 lis 2009, 21:48

Zostaje mi tylko oddanie do naprawy , ale muszę to przemyśleć . Bo nowa drukarka 120 zl + oryginalne tusze :X

• Reklama

Wróć do „Sprzęt komputerowy”