Nie mogę zainstalować drukarki HP 1310
-
Witam mam problem. Otóż instalowałem wcześniej oprogramowanie do drukarki HP PSC 1310 Series i na początku nie było żadnych zgrzytów. Drukarka zaczęła szwankować więc usunąłem w sposób
ukarki i Faksy usuń drukarkę. Oraz Menedżer Urządzeń i usunąłem Drukarkę. Teraz gdy wkładam płytkę ver. 4.2.0 klikam Setup.exe i nic się nie dzieję. Nie wyświetla się okno instalacji. Wiecie jak to naprawić ?

- mint1991
- Kontaktowanie:
Odinstaluj sterowniki. Najlepiej programem revo uninstaler.
Potem przeczyść rejestr programem CCleaner.
potem zainstaluj normalnie sterowniki.
Jeżeli to nie będzie dawało efektu to:
z panelu sterowania wejdź w "dodaj nowy sprzęt" na liście znajdź swoją drukarkę potem jak będzie wołało o sterowniki to wskaż na płytkę i instalacja powinna się rozpocząć.
Potem przeczyść rejestr programem CCleaner.
potem zainstaluj normalnie sterowniki.
Jeżeli to nie będzie dawało efektu to:
z panelu sterowania wejdź w "dodaj nowy sprzęt" na liście znajdź swoją drukarkę potem jak będzie wołało o sterowniki to wskaż na płytkę i instalacja powinna się rozpocząć.
-
Jak mam usunąć te sterowniki tym programem ? W zakładce mam tylko Deinstalator i inne. Które wybrać ?
-- 24 mar 2011, 19:03 --
Ok udało się zainstalować sterowniki na komputer. Można drukować ale jeśli kliknę na Ikonę HP PSC 1310 Series w Moim Komputerze występuję błąd "Nie można Skanować" Piszę, że skaner nie jest podłączony lub brak oprogramowania.
-- 24 mar 2011, 19:03 --
Ok udało się zainstalować sterowniki na komputer. Można drukować ale jeśli kliknę na Ikonę HP PSC 1310 Series w Moim Komputerze występuję błąd "Nie można Skanować" Piszę, że skaner nie jest podłączony lub brak oprogramowania.
- mint1991
- Kontaktowanie:
Odinstaluj wszystkie pozycje związane z drukarką. Nie wiem jak jest u Ciebie u mnie są takie pozycje:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-- 24 mar 2011, 19:17 --
Na pewno wszystko zostało odinstalowane?
Rejestr został przeczyszczony? - wygląda mi to na konflikt pozostałości po starym sterowniku z obecnym
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-- 24 mar 2011, 19:17 --
Na pewno wszystko zostało odinstalowane?
Rejestr został przeczyszczony? - wygląda mi to na konflikt pozostałości po starym sterowniku z obecnym
-
Tych ikonek w ogóle nie mam. Rejestr wyczyściłem CCleanerem. Nadal to samo ;/.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
A nie ma nowszych sterowników na stronie producenta?
-
- Reklama