Witajcie ! Szukam notebooka do 2700 zł. (zmiana - mogę nieco więcej:PPP)
Ma służyć głównie do zastosowań biurowych, ale nie obraziłbym się gdyby miał niezintegrowaną kartę grafiki bo czasami lubie sobie popykać w jakieś strategie czy silent huntera:). Powinien mieć solidną obudowę.
W zasadzie wykluczam acera. Mam go teraz i po niespełna 3 latach wszystko w nim szwankuje. Lekkie odchyły cenowe w górę są dopuszczalne. Z góry dzięki za wszelkie sugestie.
PS Aha i jeszcze jedno chciałbym dodatkowo w nowym lapku zużytkować te kości pamięci które mam w swoim acerze - to kości pamięci 1gb ddr2 sdram, jedna samsunga a druga goodram-a
Notebook do 2700
-
Notebook do 2700
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2011, 21:43 przez kelver, łącznie zmieniany 1 raz.
- djarta
- Kontaktowanie:
-
Notebook do 2700
Okazało się że mogę wydać nieco więcej. Asusa też wykluczyłem, niestety za bardzo przypomina mi acera (i to nie tylko nazwą:P), one są chyba pozycjonowane mniej więcej w tej samej grupie - niezłych parametrowo ale byle jakich pod względem wykonania. Ilekroć przeglądam fora to często można natknąć się na dylemat acer czy asus. Powiedzmy, że chcę go uniknąć, wybierając coś innego.
Wybrałem sobie
Sony VAIO VPC-EB1S1E (cena 2649) Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Packard Bell EasyNote TS11HR-2414G50 (2627,99)
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Samsung NP-RF511-S01PL (2599)
Sony VAIO VPC-EB3S1E (2697)
Który z tych najlepszy ? Ciągnie mnie do któregoś Sony. Warto ? Co prawda i Packard i Samsung mają lepsze grafy (chyba), ale sony jest chyba lepiej wykonany. Ma ktoś coś z powyższych, jak u nich z obudową ?
Wybrałem sobie
Sony VAIO VPC-EB1S1E (cena 2649) Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Packard Bell EasyNote TS11HR-2414G50 (2627,99)
Samsung NP-RF511-S01PL (2599)
Sony VAIO VPC-EB3S1E (2697)
Który z tych najlepszy ? Ciągnie mnie do któregoś Sony. Warto ? Co prawda i Packard i Samsung mają lepsze grafy (chyba), ale sony jest chyba lepiej wykonany. Ma ktoś coś z powyższych, jak u nich z obudową ?
- djarta
- Kontaktowanie:
Notebook do 2700
on będzie najlepszy
on będzie najlepszy
-
- Reklama