Nie dawno złożony nowy komputer dokładnie 5 dni temu i mam pewien problem. Wcześniej go nie słyszałem aż do teraz, gdy jestem w menu Wiedźmina a w opcjach jest wyłączona synchronizacja pionowa to z komputera coś piszczy wcześniej może na to uwagi nie zwróciłem dopiero jak w menu dałem minimalizuj do pulpitu ten pisk da się naprawdę już słyszeć :
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Nie wiem czy będzie tu słychać, jak da się głośniej porządnie to słychać co ja słyszę. Z pomocą google szukałem problemu , jedno co się doczytałem ktoś miał podobny problem w innej grze i było to tylko w menu właśnie i odpowiedzią było że to cewka na karcie graficznej i nic się nie da zrobić i że to nic groźnego. Mi ten dźwięk wydaje się bardziej jak by z wiatraczka od procesora ale mogę się mylić. Co o tym sadzicie ? Sprawdzałem w CS GO i Pro Evolution Soccer i nie ma tego zjawiska. Ogólnie powiem wam że dałbym sobie rękę obciąć ze wcześniej tego nie było że to tak nagle, chociaż zawsze grę minimalizowałem już będąc w grze a nie w menu to może nie zwróciłem uwagi na to a tym bardziej dźwięki z gier zagłuszyły te lekkie piszczenie w menu, bo tego piszczenia po minimalizacji już nie