Mam pewien problem bo gdy podłączam monitor LG FLATRON W1941S do Acera Aspire 5720Z to mi nic nie wyświetla, że jakieś nowe urządzenie zostało podłączone gdy chcę w ustawieniach zmienić monitor to tam też nie ma tego LG.
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
No więc na pewnym forum odpowiedziała mi jedna osoba, że musi być komp wyłączony. Ale jednak to nie koniec problemów. Włączyłem komputer z podłączonym już kablem od monitora i trochę się wyświetlało na nim ale tak gdzieś moment przed ekranem ZAPRASZAMY w windows xp przełącza się podgląd na monitor od laptopa.
No i oczywiście na jednej odpowiedzi się skończyło bo komu by się chciało zajrzeć na dół działu gdzie widnieje mój temat więc piszę tutaj mam nadzieje, że ktoś pomoże.
Podłączanie dodatkowego monitora do laptopa
-
- seba86mu
Podłączanie dodatkowego monitora do laptopa
W ustawieniach ekranu (tam gdzie wybierasz rozdzielczość i głębię kolorów) lub w ustawieniach sterownika karty graficznej spróbuj zmienić tryb wyświetlania na monitor lub klonowanie obrazu z wyświetlacza głównego na wyświetlacz poboczny (monitor).
-
- Reklama