Potrzebna tania i w miare dobra karta graficzna.

Wszystkie sprawy związane z samym sprzętem komputerowym
Awatar użytkownika
avirtus

Użytkownik

Post19 kwie 2011, 13:27

:?: Witam. :?:
Potrzebuję karty graficzne która obsługiwała by pixel sharder 3,0. I jej cena była by nie za duża.

A wszystko zaczeło się dziś rano, wieczorem wyłączyłem komputer jak co dzień budząć się rano postanowiłem odpalić komputer. PC zaczoł wydawać dziwne odgłosy ( kontrolka w monitorze była cały czas pomarańczowa tak jak by monitor w ogóle nie był podłączony do komputera ). Teraz gdy wróciłem ze szkoły postanowiłem coś pokombinować gdy odpalałem kompa bez karty graficznej już nie wydawał tych dziwnych dzwięków próbowałem podpiąć starą karte graficzną lecz nie pasowała. Kabel od monitora podłączyłem prosto do płyty głównej i jakoś działa. :roll:

Jeśli ktoś wię co jest z moją kartą graficzną to czekam na odpowiedź jeśli już ona nie nadaję się do użytkowania to bym prosił o nazwy kart ale takich nie za drogich.

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post20 kwie 2011, 01:15

Witam, a sprawdzałeś ją na innym komputerze?
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

Awatar użytkownika
avirtus

Użytkownik

Post20 kwie 2011, 06:02

Kurcze nie mam narazie takiej możliwości bo w drugim komputerze nie mam dysku twardego ale sprawdze u znajomego i się odezwę.

Fix00ser

VIP

Post20 kwie 2011, 11:51

avirtus pisze:nie mam narazie takiej możliwości bo w drugim komputerze nie mam dysku twardego

jesli reszta w tym kompie jest sprawna to twardziel nie jest potrzebny użyj jakiejkolwiek bootowalnej Live cd
z linuksem

• Reklama

Wróć do „Sprzęt komputerowy”