problem z drukarką brothera

Wszystkie sprawy związane z samym sprzętem komputerowym
przemek987654321

Użytkownik

Post05 maja 2013, 21:32

Witam!
Otóż mam problem z moją drukareczką ponieważ gdy był w niej orginalne tusze to wszystko śmigało dobrze. Po wymianie jednego tuszu na zastępczy nadal wszystko działało. Po następnej wymianie tuszu na zastępczy też działało. Lecz gdy w drukarce skończył się już trzeci tusz to następnie wymieniłem go na zastępczy ponieważ orginalny kosztuje 80zł a zastępczy 15 więc sie nie opłaca. I po wymianie trzeciego tuszu na zastępczy drukarka przestała drukować tzn że słychać ze niby drukuje aly wychodzi z niej pusta kartka. Po kilku próbach drukarka powiedziała ze nie ma czarnego tuszu który był jeszcze orginalny. A więc pojechał do sklepu i kupiłem czwarty zastępczy tusz. W tej chwili w drukarce są wszystkie cztery zamienne tusze i drukarka nie drukuje tzn oddaje puste kartki. Proszę o pomoc.
Drukarka to Brother DCP-J125
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
seba86mu

VIP+

Post05 maja 2013, 22:57

W oprogramowaniu do drukarki wybierz opcję czyszczenia dyszy drukujących lub czyszczenie naboi drukujących.

• Reklama

Wróć do „Sprzęt komputerowy”