Skończyły mi się dwa tusze w pojemnikach w w drukarce Epson PX660: czarny oznaczony symbolem T0801 i amarantowy oznaczony symbolem T0803. Drukarka sygnalizowała, że należy wymienić pojemniki z tuszem. Pojechałem do sklepu i kupiłem czarny. Wymieniłem i chcę drukować dokumenty - czarno biały tekst. A drukarka rząda wymiany jeszcze jednego pojemnika z tuszem czyli amarantowego T0803. Czy można to jakoś obejść czy sprytny epson wymyslił, że jeśli skończy mi się amarantowy czy żólty tusz nie będę mógł drukować nawet czarno białego tekstu. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
-- 06 lis 2011, 17:25 --
Teraz udało mi się wyłączyć okno z przymusem doładowania, ale nie idzie druk. Skaner normalnie pracuje, ale drukować się nie da. Przy kopiowaniu cały czas żąda wymiany pojemnika, ale ja nie chcę kopiować. Proszę o pomoc co zrobić, żeby drukarka zaczęła drukować. Nigdy nie było z tym problemów. Teraz w panelu sterowania wyświetlona jest informacja, że drukarka drukuje natomiast, urządzenie nie drukuje. Sprawdziłem ustawienia powinna działać, a nie działa. Może w ustawieniach jest błąd? Nie znam się zbyt dobrze na tym po prostu zawsze działała. Jak wydrukować stronę testową? Gdzie może być błąd? Proszę o pomoc sam tego nie rozwiąże. Z góry dziękuję.
-- 06 lis 2011, 18:42 --
Sprawdziłem, kupiłem trzeba kupić wszystkie. Teraz drukuje. Pozdrawiam.
Problem z drukowaniem Epson PX660
-
- Reklama