Witam.
Niestety wczoraj w mojej Toshibie ułamało się prawdopodobnie gniazdo zasilania. Po prostu szarpnąłem za kabel zasilający i stało się. Wtyczka z zasilacza ułamała się a gniazdo się rusza w obudowie laptopa. Jak na razie zbieram się na odwagę żeby go rozkręcić.
Nie podpinaj się pod inne tematy,
XMan.
Problem z gniazdem zasilania w laptopie Toshiba
-
Ostatnio zmieniony 19 lip 2010, 10:48 przez XMan, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: post przeniesiony z innego tematu, poprawiłem pisownię, dodałem polskie znaki diakrytyczne.
Powód: post przeniesiony z innego tematu, poprawiłem pisownię, dodałem polskie znaki diakrytyczne.
- seba86mu
Czyli rozumiem, że w gnieździe zasilającym laptopa rusza się pozostałość po u łamanej wtyczce zasilacza ?
Jeżeli tak, to pozostałość po wtyczce wyciągnij pensetą. Pozostaje Ci chyba zakup nowego zasilacza, jeżeli awarii uległa jedynie wtyczka.
Jeżeli tak, to pozostałość po wtyczce wyciągnij pensetą. Pozostaje Ci chyba zakup nowego zasilacza, jeżeli awarii uległa jedynie wtyczka.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Albo próba wymiany końcówki. Co do rozkręcania to podaj najpierw model lapka, może jakiś service manual z pokazem jak to zrobić damy radę znaleźć.
-
- Reklama