Witam mam mały problem z moją klawiaturą myślę że już czasz się rozprawić z tym problemem.
Otóż mam klawiaturę firmy Microsoft typu Comfort Curve Keyboard 2000 v 1.0.
Do klawiatury mam zainstalowane wszystkie sterowniki które były w pudełku... Lecz gdy naciskam co poniektóre klawisze one tak jak by się przytrzymywały (czasem trzeba wcisnąć ten sam klawisz kilka razy żeby się odblokował) np. kiedy gram w Counter Strike i chcę kucnąć to jak wciskam CTRL to mi postać nie kuca trzeba wcisnąć go jakieś 2 do 3 razy żeby zadziałało
więc pytanie brzmi Jak to naprawić żeby każdy klawisz ładnie wchodził za pierwszym naciśnięciem go.
Problem z klawiaturą
- seba86mu
Problem z klawiaturą
Odinstaluj klawiaturę z Menadżera Urządzeń, uruchom ponownie komputer i zainstaluj klawiaturę ponownie.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Problem z klawiaturą
Najpierw czy klawiatura była sprawdzana na innym komputerze?
-
Problem z klawiaturą
tak sprawdzałem ją u kolegi i na moim laptopie to działała prawidłowo.
ja się zastanawiam czy to nie będzie wina mojego USB 1.1 może za wolne czy coś
-
- Kontaktowanie:
Problem z klawiaturą
Raczej tak, w dzisiejszych czasach USB 2.0 to standard, sprawdź ją na jakimś innym komputerze, jak cosik_ktosik wyżej pisał.
Masz wejście PS/2 w komputerze, jak tak, to spróbuj użyć przejściówki USB na PS/2. Mam taką, tylko, że do myszki, do klawiatury, też pewnie takie są.
Pozdrawiam, koleś git
-
Problem z klawiaturą
wiem na pewno że gdzieś mam takie wejście jak mi się uda znaleźć to napisze czy zadziałało czy nie ale i tak dziękuję wam za pomoc
-
- Reklama